GuidePedia

0


Telegraph: Η Δύση μπορεί να προδώσει σκληρά την Ουκρανία λόγω των επιτυχιών και της αναγέννησης της Ρωσίας - Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία είναι πιο κοντά στην τελική νίκη, η Ουκρανία θα συντριβεί.

Η αναγεννημένη Ρωσία και η σκληρή ήττα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης παρ΄ ότι έλαβε μια πρωτοφανή υποστήριξη από την συλλογική λύση θα επιτρέψει το 2024 την τελική νίκη.
Η Δύση είναι πιθανόν να προδώσει την Ουκρανία αφού χωρίς στήριξη η τελική ήττα είναι μονόδρομος…
Ενώ ακόμη μιλούν για τα F-16 θα έχουν άδοξο τέλος - προειδοποιούν οι Γερμανοί στρατιωτικοί - εάν ποτέ πετάξουν πάνω από τον Ουκρανικό ουρανό θα καούν και θα κατατριφθούν με εξευτελιστικό τρόπο.
Η Ρωσία με βάση τον Zelensky εκτόξευσε 500 πυραύλους και drones μέσα σε μια εβδομάδα και σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης χτυπήθηκαν κρίσιμες εγκαταστάσεις…
Εν τω μεταξύ οι Ουκρανοί συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Belgorod μια συνοριακή ρωσική πόλη με την Ουκρανία προκαλώντας συνεχή ρωσικά αντίποινα.
O πρωταθλητής επιτυχίας στα οπλικά συστήματα Ρωσίας και Δύσης αναδεικνύεται σίγουρα το ρωσικό Lancet
Η κατασκευαστική εταιρία ZALA Aero Group τόνισε τον ρόλο των drones αναγνώρισης και κρούσης Lancet στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία.
Η Zala ισχυρίστηκε ότι έχει επιβεβαιώσει τη χρήση 872 drones Lancet στην Ουκρανία έως τις 29 Δεκεμβρίου 2023 και ισχυρίστηκε ότι τα drones Lancet είχαν ποσοστό επιτυχίας 80% στην καταστροφή στόχων που αποτελεί ποσοστό ρεκόρ... δηλαδή εκτοξεύτηκαν 872 Lancet και βρήκαν στόχο σχεδόν 700...

Telegraph: Η Δύση μπορεί να προδώσει σκληρά την Ουκρανία λόγω των επιτυχιών και της αναγέννησης της Ρωσίας

Η Δύση μπορεί να σταματήσει να βοηθά την Ουκρανία λόγω της επιτυχίας της Ρωσίας, τόνισε η Βρετανική Telegraph.
Μια αποτυχημένη ουκρανική επίθεση, ένα αναγεννημένο ρωσικό κράτος και η εξασθένιση της προσοχής της Δύσης, όλα αυτά συνθέτουν μια πολύ πιο ζοφερή κατάσταση από ότι πριν από ένα χρόνο, τόνισε η Βρετανική Telegraph.

Σύμφωνα με την Telegraph, οι δυτικοί πολιτικοί αρχίζουν να εμφανίζουν σημάδια «έλλειψης υπομονής», καθώς και η «μείωση στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία επιδρά επίσης αρνητικά στην Ουκρανία».

Ενώ οι δυτικές οικονομίες προσπαθούν να ανακάμψουν από την πανδημία και το «ενεργειακό σοκ», η Ρωσία «ξεπερνά την ΕΕ και την Ουκρανία σε παραγωγή».
«Το 2024 για την Ουκρανία θα μπορούσε να τελειώσει με μια σκληρή προδοσία της Δύσης», τόνισε η Telegraph.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.

Wall Street Journal: Ας είμαστε ψύχραιμοι - Απίθανο η Ουκρανία να πάρει πίσω τα εδάφη που ελέγχουν οι Ρώσοι

Σε μια ψύχραιμη και νηφάλια αποτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία καλεί σε δημοσίευμα της η Wall Street Journal, η οποία υποστηρίζει πως είναι απίθανο η Ουκρανία να μπορέσει να πάρει πίσω τα εδάφη – Κριμαία, Donbass - που ελέγχει η Ρωσία από το 2014.
«Ακόμα και αν το Κίεβο συνεχίσει να λαμβάνει υποστήριξη, είναι σημαντικό να σκεφτεί κανείς ένα ρεαλιστικό τέλος του πολέμου.
Τα γεγονότα του περασμένου έτους έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο στόχος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να ανακτήσουν εδάφη που χάθηκαν από το 2014 δεν μπορεί να επιτευχθεί σύντομα.
Η περίφημη αντεπίθεση της Ουκρανίας απέτυχε» υποστηρίζει η Wall Street Journal, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ρωσική οικονομία αποδείχθηκε πολύ πιο ανθεκτική από ότι αναμενόταν, καταφέρνοντας μεταξύ άλλων να αυξήσει πολύ πιο γρήγορα τη στρατιωτική της σε σχέση με την Δύση και την Ουκρανία.
«Η σύγκρουση οδήγησε στην καταστροφή της δυτικής αμυντικής βιομηχανικής βάσης, ειδικά στην Ευρώπη και σε μεγάλο βαθμό και στις ΗΠΑ» αναφέρει το δημοσίευμα.
Σημειώνεται πως το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TVL υποστήριξε σε δικό του δημοσίευμα ότι η Ουκρανία κινδυνεύει να χάσει ακόμα περισσότερα εδάφη, εάν δεν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Zelensky (Πρόεδρος Ουκρανίας): Οι ρώσοι μέσα σε μια εβδομάδα εκτόξευσαν 500 πυραύλους και drones

Περισσότεροι από 500 πύραυλοι και drones εκτοξεύτηκαν σε ολόκληρη την Ουκρανία μέσα σε πέντε ημέρες από τους ρώσους τόνισε ο Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος στον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak.
«Τις τελευταίες πέντε ημέρες τουλάχιστον 500 πύραυλοι και drones εκτοξεύτηκαν σε ολόκληρη την Ουκρανία».
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Zelensky ευχαρίστησε τον Rishi Sunak για τη «σημαντική και ποικιλόμορφη συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην ισχύ της ουκρανικής αεράμυνας».
Προηγουμένως, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει για ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο, πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ πολλά κτίρια πήραν φωτιά.
Από τις 10 Οκτωβρίου 2022, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπολύουν πυραυλικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών σε όλη την Ουκρανία.

Διαψεύδει η Ρωσία τα περί συγκλονιστικής δήλωσης Putin για την παγκόσμια ασφάλεια

Στη διάψευση των πληροφοριών που ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin να προχωρά σε μια συγκλονιστική δήλωση για την παγκόσμια ασφάλεια προχώρησε το Κρεμλίνο.
Σε δηλώσεις του ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, είπε πως τα διάφορα δημοσιεύματα στο Telegram που κάνουν λόγο για προετοιμασίες ενόψει της συγκλονιστικής δήλωσης του προέδρου Putin για την «παγκόσμια ασφάλεια» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
«Όχι.
Είναι fake news» είπε ο Peskov ερωτηθείς για το εάν γίνονται προετοιμασίες στο Κρεμλίνο για μια σχετική δήλωση του Ρώσου προέδρου.
Ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο κανάλι «Politjoystik» στο Telegram και που έφερε την υπογραφή του Marat Bashirov υποστήριζε πως «σήμερα ή αύριο» ο Ρώσος πρόεδρος επρόκειτο να κάνει μια συγκλονιστική δήλωση για το ζήτημα της παγκόσμιας ασφάλειας και συγκεκριμένα για το ουκρανικό ζήτημα.
Επιπλέον, αναφερόταν πως αυτό δεν θα ήταν κάποιου είδους τελεσίγραφο, αλλά μια «σκληρή δήλωση».

McGregor (Αμερικάνος συνταγματάρχης) Οι ΗΠΑ έδωσαν αδύνατη αποστολή στην Ουκρανία και διαταγή… να πεθάνει

Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Ουκρανία να φέρει εις πέρας μια αδύνατη αποστολή και επί της ουσίας τη διέταξαν… να πεθάνει υποστήριξε ο Αμερικάνος συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Douglas McGregor
«Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός έχει απηυδύσει.
Έχουμε να κάνουμε με ένα ανέντιμο, εγκληματικό καθεστώς στο Κίεβο.
Κάποια στιγμή θα δούμε αυτό που συνέβη στο Αφγανιστάν, να συμβαίνει στο Κίεβο» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Χ ο McGregor, αναφερόμενος προφανώς στην άτακτη αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top