GuidePedia

0


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με μια αιφνιδιαστική δήλωση τάχθηκε υπέρ του Ν.Τραμπ δηλώνοντας πως έγινε μεγάλη νοθεία στις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ, μέσω της επιστολικής ψήφου.

«Στις ΗΠΑ, στις προηγούμενες εκλογές έγινε νοθεία μέσω επιστολικής ψήφου… Αγόρασαν ψηφοδέλτια για 10 δολάρια, τα συμπλήρωσαν και τα πέταξαν μέσα σε γραμματοκιβώτια, χωρίς καμία εποπτεία από παρατηρητές, και αυτό ήταν» είπε ο Πούτιν.

Αν λάβουμε υπόψιν τα εκατ. των επιστολικών ψήφων, ο Πούτιν κάνει λόγο για “νοθεία τεράστιας έκτασης”.

Πρόκειται για ευθεία ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές καθώς εμμέσως πλην σαφώς ο Β.Πούτιν λέει πως ο Τ.Μπάιντεν είναι παράνομα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η παρέμβαση αυτή ήρθε μάλιστα τη στιγμή που διάφορες πολιτείες των Δημοκρατικών απαγορεύουν στον Ν.Τραμπ να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η κατάσταση στις ΗΠΑ μόλις αγρίεψε και μυρίζει “μπαρούτι” εν αναμονή της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου για την υποψηφιότητα Τραμπ.

-Τι θα γίνει αν απαγορευτεί στον Τραμπ να κατέβει;

-Πώς θα απαντήσουν οι Δημοκρατικοί στη δήλωση σοκ του Β.Πούτιν η οποία υπονομεύει το αδιάβλητο, τη νομιμότητα και τη διαδικασία των αμερικανικών εκλογών στη συνείδηση εκατ. ψηφοφόρων του Ν.Τραμπ;

Πούτιν: Το ουκρανικό κράτος μπορεί να υποστεί ένα ανεπανόρθωτο, πολύ σοβαρό πλήγμα!

Στη συνέχεια ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι “αδύνατο” να αφαιρεθούν από τη Ρωσία τα στρατιωτικά κέρδη που έχει πετύχει μέχρι σήμερα στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ακόμα ότι το κράτος της Ουκρανίας θα μπορούσε να υποστεί ένα «ανεπανόρθωτο πλήγμα» εάν συνεχιστεί ο πόλεμος.

Ο Πούτιν έκανε τα τηλεοπτικά σχόλιά του μια ημέρα αφότου η Ελβετία συμφώνησε να φιλοξενήσει μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής κατόπιν αιτήματος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Πούτιν απέρριψε «τις λεγόμενες φόρμουλες ειρήνης» που συζητούνται στη Δύση και την Ουκρανία και τις «απαγορευτικές απαιτήσεις» που συνεπάγονται.

“Λοιπόν, αν δεν θέλουν (να διαπραγματευτούν), τότε μην το κάνουν!”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Τώρα είναι προφανές, όχι μόνο η αντεπίθεση (της Ουκρανίας) απέτυχε, αλλά η πρωτοβουλία βρίσκεται πλήρως στα χέρια των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Εάν συνεχιστεί αυτό, το ουκρανικό κράτος μπορεί να υποστεί ένα ανεπανόρθωτο, πολύ σοβαρό πλήγμα”.

Επί της ουσία, ο Β.Πούτιν, υπονόησε ότι το ουκρανικό κράτος μπορεί ακόμη και να εξαφανιστεί.

Ο Πούτιν είπε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η συζήτηση για διαπραγμάτευση ήταν “μια προσπάθεια να μας παρακινήσει να εγκαταλείψουμε τα κέρδη που έχουμε συνειδητοποιήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αλλά αυτό είναι αδύνατο. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι αδύνατο”.

Μια φόρμουλα ειρήνης που προτάθηκε από τον Ζελένσκι ζητά, μεταξύ άλλων, την αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, τον τερματισμό των εχθροπραξιών και την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων.

Η Ρωσία λέει ότι οποιαδήποτε διαπραγμάτευση θα πρέπει να λάβει υπόψη τις «νέες πραγματικότητες» που δημιουργούν οι δυνάμεις της στο έδαφος.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top