GuidePedia

0


Bild: Η Ρωσία έχει τελικό σχέδιο θα πάει τον πόλεμο έως το 2025 με 2026 και θα καταλάβει και άλλες περιοχές της Ουκρανίας - Larry Johnson (Πρώην CIA): Ούτε ένας αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είμαστε αλκοολικοί

Ενώ το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε κατάσταση υστερίας, η Γερμανική Bild αποκαλύπτει το τελικό σχέδιο των Ρώσων να καταλάβουν ακόμη μεγάλο μέρος των εδαφών της Ουκρανίας με ορίζοντα έως το 2025 με 2026…
Και ενώ τα σχέδια σοκάρουν, είναι προφανές ότι η Ρωσία άπαξ και διέλυσε τον Ουκρανικό στρατό δεν θα παγιδευτεί σε συμφωνίες τύπου Μινσκ που απλά έδωσαν χρόνο στην Ουκρανία να ανασυνταχθεί…. η Ουκρανία βυθίζεται στο χάος…
Η Ουκρανική πλευρά δηλώνει τώρα ότι δεν θα αναφέρει τα αποτελέσματα των πυραύλων Kinzhal.
Ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο πυραυλικό σύστημα στον κόσμο, όμοιο του δεν υπάρχει…
Από τη ρωσική πυραυλική επίθεση καταστράφηκε συστοιχία Patriot στην πόλη Zhitomir ενώ το ΝΑΤΟ αναγκάστηκε να μεταφέρει τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky στη Γερμανία για να γλιτώσει.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πάρει πλήρως την πρωτοβουλία κινήσεων και πλέον ελέγχουν όλη την πρώτη γραμμή, η προέλαση τους αναγνωρίζεται πλέον ξεκάθαρα από τους Ουκρανούς που έχουν παγιδευτεί στην άμυνα.

Σε στρατιωτικό επίπεδο οι ρώσοι προελαύνουν παντού ενώ με νέες πυραυλικές επιθέσεις χτύπησαν την συνοικία Sinelnikovsky της περιοχής Dnepropetrovsk

Bild: Η Ρωσία έχει τελικό σχέδιο θα πάει τον πόλεμο έως το 2025 με 2026 και θα καταλάβει και άλλες περιοχές της Ουκρανίας

Η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μεταξύ του διαστήματος 2024-2026 ώστε να καταλάβει και νέα εδάφη αναφέρει η Γερμανική Bild επικαλούμενη σχέδια που κατέχουν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες…
Η Ρωσία σχεδιάζει να καταλάβει το σύνολο των περιφερειών του Donetsk και του Luhansk και μέχρι τον ποταμό Oskil στην Περιφέρεια Kharkiv μέχρι το τέλος του 2024.
Αυτοί οι αναφερόμενοι στόχοι είναι σύμφωνοι με τις συνεχιζόμενες τοπικές ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις στις περιφέρειες Donetsk, Luhansk και Kharkiv.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία σχεδιάζει επίσης να καταλάβει μεγάλα τμήματα των περιφερειών Zaporizhia, Dnipropetrovsk και Kharkiv, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Kharkiv, εάν είναι δυνατόν, το 2025 ή έως το 2026.

Πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών δήλωσε στην Bild ότι η Ρωσία σχεδιάζει να καταλάβει μεγάλα τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται ανατολικά του ποταμού Dnipro μέσα στους επόμενους 36 μήνες.
Η Ρωσία φέρεται να σχεδιάζει να κρατήσει την τρέχουσα γραμμή του μετώπου στην περιφέρεια Kherson κατά μήκος του ποταμού Dnipro και ανησυχεί μόνο για την αποτροπή των ουκρανικών δυνάμεων στη νότια Ουκρανία από την προέλαση προς την κατεχόμενη Κριμαία.
Τα σχέδια της Ρωσίας βασίζονται στην κινητοποίηση της αμυντικής βιομηχανικής βάσης της Ρωσίας (DIB), στο να υποστούν ετήσιες απώλειες περίπου 100.000 στρατιωτικών σε επιθετικές επιχειρήσεις και να επωφεληθούν από την πιθανή εκλογή προέδρου των ΗΠΑ το 2024, που θα μειώσει ή θα διακόψει δραματικά τη στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία.
Με βάση την Bild που επικαλείται μια πηγή που γνωρίζει τα ευρήματα των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι το Κρεμλίνο σχεδιάζει να στηριχθεί σε «ψευδείς διαπραγματεύσεις», ενώ θα συνεχίσει να διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις παρόμοιες με τον τρόπο στην οποία η Ρωσία διαπραγματεύτηκε στη Δεύτερη Συμφωνία του Μινσκ το 2015, ενώ ο ρωσικός στρατός συνέχισε να καταλαμβάνει επιπλέον ουκρανικούς οικισμούς.

Die Welt: Η Ουκρανία θα σχεδιάσει νέα αντεπίθεση το 2024 παρά την αποτυχία του 2023... με στόχο την Kherson

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζουν μια νέα αντεπίθεση το 2024, λέει ο Γερμανός ειδικός σε θέματα ασφάλειας στην Die Welt.
«Η Ουκρανία είναι πιθανό να συγκεντρώσει πόρους για μια νέα αντεπίθεση το 2024», είπε.
Κατά τη γνώμη του Γερμανού ειδικού, η κύρια κατεύθυνση θα είναι ο Kherson, επίσης πιστεύει ότι αυτό αποδεικνύεται από τη λίστα των όπλων που η Ουκρανία ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Περιλαμβάνει ελικόπτερα Black Hawk και Apache, αεροσκάφη F-16 και F-18, διάφορα πυραυλικά συστήματα, άρματα μάχης Abrams, drones και πυρομαχικά.
«Γενικά, η ουκρανική στρατηγική υπονοεί μια νέα προσπάθεια μετάβασης στον πόλεμο ελιγμών, πιθανώς με τη χρήση ενός συνδυασμού διαφορετικών συστημάτων μάχης, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της ουκρανικής αντεπίθεσης το καλοκαίρι».
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν αντεπίθεση σε τρεις κατευθύνσεις ταυτόχρονα στις 4 Ιουνίου, αλλά δεν κατάφεραν να επιτύχουν κάτι ουσιώδες...

Mick Wallace (ευρωβουλευτής): Τα λόγια του Jens Stoltenberg (ΝΑΤΟ) για την Ουκρανία είναι… τρελά

Τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg για τα αίτια της ουκρανικής σύγκρουσης είναι τρελά, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο ευρωβουλευτής Mick Wallace.
«Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δεν ήθελαν να τελειώσει η σύγκρουση και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg καυχιόταν ότι την σύγκρουση την προκάλεσε το ΝΑΤΟ», είπε ο πολιτικός.
Πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ξόδεψε δισεκατομμύρια για να προκαλέσει αυτή τη σύγκρουση, αλλά αυτό οδήγησε στην καταστροφή της Ουκρανίας.
Γιατί όλα αυτά;
Για να ικανοποιηθούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ; Αυτό είναι τρέλα».
Νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η Δύση, έχοντας επενδύσει τεράστια χρηματικά ποσά στην ουκρανική σύγκρουση, έκανε όμηρο το Κίεβο και το οδήγησε σε μια «παγίδα» μετατρέπεται σε αποικία χρέους.

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία είναι καταδικασμένη να διαλυθεί, χάος στο στρατό και στις δομές εξουσίας

Η έλλειψη χρημάτων και η αποτυχία της αντεπίθεσης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων οδηγούν την Ουκρανία σε διάλυση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Βρισκόμαστε μάρτυρες μιας κοινωνικής κατάρρευσης που πλησιάζει που θα οδηγήσει σε πολιτική κατάρρευση.
Με άλλα λόγια, είμαστε μάρτυρες της αρχής της κατάρρευσης της Ουκρανίας ως έθνους - κράτους», είπε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, «η τελευταία δόση μεταφέρεται σε Ουκρανούς» μετά την οποία οι αποτυχίες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο πεδίο της μάχης θα εξελιχθούν σε «αναταραχή» και «κατάρρευση της αστικής δημοκρατίας»
Επί του παρόντος, οι αρχές του Κιέβου αντιμετωπίζουν σημαντική μείωση της βοήθειας από τη Δύση.
Έτσι, ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε ότι απομένουν λίγες εβδομάδες, έως ότου εξαντληθούν οι δυνατότητες βοήθειας προς την Ουκρανία και δεν υπάρχουν εγγυήσεις για περαιτέρω υποστήριξη.
Επιπλέον, η Ουγγαρία εμπόδισε την έγκριση αύξησης του πολυετούς προϋπολογισμού της ΕΕ ύψους 66 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 50 δισεκατομμυρίων για την Ουκρανία…

Larry Johnson (Πρώην CIA): Ούτε ένας αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είμαστε αλκοολικοί

Ούτε ένας Αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είπε ο Larry Johnson πρώην αξιωματικός της CIA.
«Οι Αμερικανοί που δίνουν συμβουλές στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι σαν ο 70χρονος εκπαιδευτής οδήγησης από το σχολείο της περιοχής σας να δίδασκε σε οδηγούς της Formula 1 πώς να οδηγούν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Δεν έχουν προσόντα», σημείωσε ο Larry Johnson.
Ο Larry Johnson σημείωσε ότι Αμερικανοί στρατηγοί δεν έχουν συμμετάσχει σε συγκρούσεις όπως η ουκρανική από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, ούτε ένας στρατιωτικός του αμερικανικού στρατού δεν έχει εμπειρία στη διεξαγωγή επιχειρήσεων συνδυασμένων όπλων εναντίον της Ρωσίας που είναι ισοδύναμη δύναμη.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών συνέκρινε τη στάση της Ουάσιγκτον απέναντι στη σύγκρουση στην Ουκρανία με τη συμπεριφορά ενός αλκοολικού.
Αν έχετε ποτέ αντιμετωπίσει έναν αλκοολικό, ξέρετε ότι πρέπει να τον αφήσετε να φτάσει στον πάτο, πρέπει να συνειδητοποιήσει μόνος του ότι χρειάζεται βοήθεια.
Εμείς οι Αμερικανοί είμαστε σε άρνηση εκεί πρέπει να αποδοθεί η απόφαση να στείλουμε τον στρατηγό Aguto στο Κίεβο», είπε ο Johnson.
Νωρίτερα, οι New York Times ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν τον αντιστράτηγο Antonio Aguto στην Ουκρανία για να αναπτύξει μια νέα στρατιωτική στρατηγική.
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Mikhail Sheremet δήλωσε ότι καμία δυτική στρατηγική δεν θα μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση στην πρώτη γραμμή, ακόμα κι αν ένας Αμερικανός στρατηγός αρχίσει να διοικεί προσωπικά τα ουκρανικά στρατεύματα.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top