GuidePedia

0


Τα μαθήματα «πατριωτισμού» τελείωσαν για τη ΝΔ στη Ροδόπη ,η οποία αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφισότητα του Μουσταφά Κατραντζή, μετά από την αποκάλυψη που έκανε χθες ο κ.Τσίπρας. Όπως είπε στο έγγραφο της ΕΥΠ που Μητσοτάκης και Σκέρτσος διαρκώς επικαλούνταν για να επισημάνουν ότι ο Τσίπρας είχε ενημερωθεί για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, υπήρχε και το όνομα του Μουσταφά Κατραντζή!


Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά εκπλήσσει αλλά και τρομάζει! Είχαν διαβάσει το…μισό έγγραφο και δεν είχαν δει ότι περιλαμβάνεται και ο δικός τους υποψήφιος; Χρειάζονταν ενημέρωση της ΕΥΠ για να πληροφορηθούν τις απόψεις του υποψήφιου βουλευτή τους; Ο άνθρωπος δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις του, δημόσια τις εξέφραζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν τις είχαν δει στη ΝΔ; Δεν ήξεραν; Έχουν κάποια σοβαρή δικαιολογία;


Ο ίδιος ο Μουσταφά Κατραντζή έγραψε στο facebook:



Να σημειωθεί ότι το όνομα του Μουσταφά Κατραντζή θα βρίσκεται, κανονικά, στη λίστα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, καθώς η συμμετοχή του στις εκλογές έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο από τις 5 Ιουνίου. Απλά, σε περίπτωση που κερδίσει την έδρα θα παραιτηθεί και θα την πάρει ο επόμενος, όπως θα γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση και με τον Σπύρο Πνευματικό, στην Εύβοια.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top