GuidePedia

0


Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη δεν βλέπει κανέναν πολιτικό εκβιασμό στη Ροδόπη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της! Αυτό υποστήριξε σε πρωινή της τηλεοπτική εμφάνιση στον Antenna έχοντας απέναντι της τον Γιάννη Ραγκούση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επικαλέστηκε την τριαντάχρονη εμπειρία της από τη Ροδόπη. Αυτό το ξέρουμε από το εκλογικό αποτέλεσμα που είχε το κόμμα της Δημοκρατική Συμμαχία! Πρώτη η ΝΔ και δεύτερη η Δημοκρατική Συμμαχία!

Η ΝΔ και προσωπικά η κυρία Μπακογιάννη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον ρόλο που επιχειρεί να παίξει πάντα το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Τόσες και τόσες κυβερνήσεις της ΝΔ πέρασαν καμία δεν τόλμησε ούτε να σκεφθεί να το κλείσει. Άρα τα μαθήματα «πατριωτισμού» έχουν μεγάλη δόση υποκρισίας.

Η κυρία Μπακογιάννη επίσης γνωρίζει ότι έχει σημασία πως λες κάτι. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη που δίνει τη μάχη του χρόνια τώρα, ο κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στο militaire channel είχε περιγράψει την παρέμβαση του προξενείου όπως ακριβώς έπρεπε. Χωρίς κανέναν ΔΙΧΑΣΜΟ , κάτι που η κυρία Μπακογιάννη δεν απέφυγε ούτε στην πρωινή της τηλεοπτική εμφάνιση.

Ας δούμε τι είπε και τι της είπε ο κ. Ραγκούσης.

 

Επειδή τα τελευταία χρόνια πολλές φορές η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να «βγάλει τρελούς» ή απλά…ΣΥΡΙΖΑΙους όσους γράφουν ότι βλέπουν, ακούν και μαθαίνουν, ας θυμηθούμε τι είπε η κυρία Μπακογιάννη στη Ροδόπη! Αν θεωρεί ότι με αυτή τη φρασεολογία και το ύφος προσφέρει στη συγκεκριμένη περιοχή έχουμε τεράστιο θέμα…


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top