GuidePedia

0

"Οι απώλειες του ουκρανικού Στρατού δεν μπορούν να αναπληρωθούν"

“Η μάχη για τους Ουκρανούς έχει χαθεί και ο πόλεμος έχει ήδη κριθεί” επισήμανε σε διπλή παρέμβαση του ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού στις ειδικές δυνάμεις και τους πεζοναύτες Richard Black.

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια συνεδρίου του Ινστιτούτου Schiller, η μάχη στο Artyomovsk είναι καταστροφική για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χωρίς να υπολογίζεται η τετραπλάσια αύξηση των στρατευμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας μέχρι τις αρχές του 2023.

«Τα ουκρανικά στρατεύματα ρίχνονται σε παγίδα θανάτου στο Bakhmut κατά χιλιάδες και φαίνεται ότι δεν έχουν λύση.
Η Ρωσία κερδίζει στο Bakhmut, η Ουκρανία χάνει και αυτό δείχνει ότι αυτή γίνεται μια σημαντική στρατηγική εξέλιξη του πολέμου», είπε ο συνταγματάρχης.

Ο Black σημείωσε ότι ο αριθμός των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών είναι συγκλονιστικός και ο πληθυσμός της χώρας δεν θα επιτρέψει αναπληρωθούν οι απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η σύγκρουση έχει χαθεί, κατέληξε ο συνταγματάρχης.

Σε άλλο σημείο ο Αμερικανός Συνταγματάρχης αναφέρει:

“Θα έλεγα απλώς στους Ουκρανούς “προσοχή γιατί αν νομίζετε ότι τα πράγματα ήταν άσχημα μέχρι τώρα, θα δείτε κάτι που είναι πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε έχετε φανταστεί μέχρι τώρα.”

Χάνουν 500 με 700 στρατιώτες την ημέρα!

Η Ουκρανία χάνει περισσότερους άνδρες την ημέρα στο Μπαχμούτ (μόνο) από ό,τι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν σε ένα μήνα κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Και η Ουκρανία έχει μικρότερο πληθυσμό απ’ ότι οι ΗΠΑ”!

“Αποτελεσματικός ο στρατηγός Surovikin”

Ο στρατηγός Sergey Surovikin , διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, φαίνεται πιο σκληρός και πιο αποτελεσματικός από τους προκατόχους του.

Αυτό επισήμανε ο Αμερικανός αναλυτής Mick Ryan, σύμφωνα με ανάλυση στην επιθεώρηση Foreign Affairs όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της στρατιωτικής αντιπαράθεσης.

Η μείωση της υποστήριξης προς το Κίεβο από τις δυτικές χώρες θα ανοίξει το δρόμο για μια επιτυχημένη αντεπίθεση από τον ρωσικό στρατό, επισημαίνει ο αναλυτής.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής εκστρατείας, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις υπό τη διοίκηση του Surovikin θα ενεργήσουν πιο ομαλά και με συνέπεια, με αποτέλεσμα να μπορούν να αποφύγουν μεγάλες απώλειες.

«Εάν το Κρεμλίνο καταφέρει να αποτρέψει τις χώρες του ΝΑΤΟ από το να στηρίξουν το Κίεβο, αυτό θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό για την Ουκρανία, η στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη ήταν απαραίτητη για την επιτυχία στο πεδίο της μάχης», σημειώνει ο Mick Ryan.

“Ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα σχέδιά του για την Κριμαία, καθώς το Κίεβο θα μπορούσε να μείνει χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ” καταλήγει.
«Από πού προμηθεύεται η Ρωσία νέους πυραύλους;»

Την ίδια ώρα, το Κίεβο αυτή την εβδομάδα εξεπλάγη δυσάρεστα που ο ρωσικός στρατός δεν ξέμεινε από πυραύλους.

Οι Ρώσοι, παρά τις κυρώσεις, έχουν ξεκινήσει την παραγωγή όπλων υψηλής ακρίβειας, σημειώνει το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι στρατηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υποτίμησαν τη Μόσχα: «Από πού παίρνει η Ρωσία νέους πυραύλους;»

Αλλά το πιο δυσάρεστο για την Ουκρανία είναι ότι αφού εξέτασαν τα συντρίμμια των πυραύλων, οι ειδικοί της υπηρεσίας Nezalezhnaya ανακάλυψαν εξαρτήματα που θα μπορούσαν να προέρχονται από την Εσθονία και την Τουρκία.

«Το γεγονός ότι η Ρωσία βρίσκεται σε απομόνωση είναι μια ψευδαίσθηση που προσπαθεί να δημιουργήσει η Δύση.

Και το Υπουργείο Άμυνας κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχιστούν με επιτυχία οι εχθροπραξίες – είμαι σίγουρος ότι η νίκη θα είναι δική μας», αναφέρει ο επικεφαλής της Οργάνωση Ρώσων Αξιωματικών Linden .

Οι επαφές του Sergei Shoigu στη διεθνή σκηνή βοηθά στη διασφάλιση του ανεφοδιασμού του στρατού.
Υπογράφονται συμβόλαια αυτές τις ημέρες για την αποστολή ρωσικού οπλισμού στο εξωτερικό.
Και αυτό είναι μια σοβαρή πηγή εσόδων για τον προϋπολογισμό.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top