GuidePedia

0


Τα σφοδρά πλήγματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον διεθνή Τύπο συνεχίζονται. Οι Times διαψεύδουν τον πρωθυπουργό που είπε στη συνέντευξη του στον Antenna ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που εμπλέκει τον Κώστα Βαξεβάνη με ροή ρωσικού χρήματος στην Ελλάδα. Όπως έγραψε η εφημερίδα έχει στη διαθέση της τη σχετική απόφαση και πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον Βαξεβάνη!





Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από τους Financial Times που γράφουν ότι η ιστορία…κύκλους κάνει. Για τις υποκλοπές η αναφορά.

Ο αρθογράφος των FT, Tony Barder γράφει:

«Πριν από σχεδόν 30 χρόνια, το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε να παραπεμφθεί σε δίκη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργός, για τη φερόμενη εμπλοκή του σε ένα σχέδιο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων. Η υπόθεση ξεθώριασε αφού το ΠΑΣΟΚ, το κυβερνών τότε σοσιαλιστικό κόμμα, υποστήριξε σε ένα ξέσπασμα αβρότητας ή πολιτικού υπολογισμού για ίδιο συμφέρον πως οι κατηγορίες θα πρέπει να αποσυρθούν».
Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει πως, τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και νυν πρωθυπουργός από το 2019, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παρόμοιου σκανδάλου υποκλοπών. Ο χρόνος θα δείξει αν θα οδηγήσει σε νομικές διαδικασίες. Εν τω μεταξύ, τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με το ζήτημα ρίχνουν σκιά πάνω από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top