GuidePedia

0

Το σκάνδαλο των υποκλοπών και οι αποκαλύψεις γι ΄ αυτό μόλις ξεκίνησαν! Είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν πολλά ακόμη που θα επιβεβαιώσουν αυτό που δυστυχώς φαίνεται ότι έχουμε αποδεχτεί: οι εξουσίες ακούνε όποιον θέλουν , όποτε θέλουν και το μέσο για να το κάνουν δεν είναι μόνο η ΕΥΠ.

Υπάρχουν κι αλλού «κοριοί» οι οποίοι όπως φαίνεται λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς κανένα θεσμικό πλαίσιο. Υπάρχουν και κοριοί που φοράνε στολή κι έχουν να κάνουν με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας…

Υπάρχουν οι …κοριοί Α.Ε! Τα «βαλιτσάκια» των ιδιωτών για τα οποία ουδείς γνωρίζει ποιος ή ποιοι τα διαχειρίζονται. Υπάρχει σχέση αυτών των παρακολουθήσεων και με τις εκάστοτε εξουσίες. Πολλοί είναι αυτοί που δίνουν καταφατική απάντηση.

Για όλα αυτά μιλά έξω από τα δόντια ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει σε θέσεις του ΥΠΕΘΑ και του Υπουργείου Ναυτιλίας και έχει γνώση από πρώτο χέρι για τα αποτελέσματα της χρήσης των «ένστολων κοριών»! Ο Δημοσθένης Μπακόπουλος ,δικηγόρος, μιλά για όσα έχει ζήσει, για τον τρόπο που «αξιοποιούν» το «υλικό» των υποκλοπών και τις συνέπειες. Κυρίως μιλά για την παντελή έλλειψη θεσμικού πλαισίου και ελέγχου της λειτουργίας τους . Εξηγεί τα μεγάλα θέματα που προκύπτουν και συνδέει το θέμα των υποκλοπών με ένα ακόμη μεγάλο θέμα , αυτό των μυστικών κονδυλίων.

Ο Δ.Μπακόπουλος μιλά για το «κλίμα γκαιμπελισμού» που έχει κυριαρχήσει στη χώρα. «Είναι γκαιμπελισμός να έχεις σχεδόν αποδεχτεί ότι κάποιοι σε ακούνε και να αποφεύγεις να μιλάς ακόμη και για προσωπικά σου θέματα στο τηλέφωνο», λέει ο κ.Μπακόπουλος. Αυτά ως απάντηση σε πολλούς και διάφορους που αντιμετώπισαν με πολύ ελαφρότητα την 108η θέση της Ελλάδας στην λίστα της ελευθερίας Τύπου. Έχει άμεση σχέση…

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top