GuidePedia

0

Για όποιον δεν το γνώριζε, τα μισά νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη είναι τουρκικά. Αυτό αποτυπώνεται σε χάρτη που επέδειξε και φωτογραφήθηκε δίπλα του, ο φασίστας κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), επισκεπτόμενος την έδρα των Γκρίζων Λύκων.

Φωτογραφήθηκε μαζί με τον “αρχηγό” (στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος, Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, δίπλα στον χάρτη του Αιγαίου, που αποτυπώνει τα μισά τα ελληνικά νησιά, ακόμη και την Κρήτη με κόκκινο χρώμα, σαν να ανήκουν στην Τουρκία. Δυστυχώς, οι γείτονες ήταν, είναι και θα παραμείνουν Τουρκαλάδες ισλαμοφασίστες και άλλη γλώσσα πλην της σκληρής στρατιωτικής ισχύος που θα του συντρίψει το κεφάλι εάν κουνηθεί, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Ο Μπαχτσελί ουδέποτε έκρυψε την πρόθεσή του ακόμα και να επιτεθεί στην Ελλάδα για να “προστατεύσει τα τουρκικά δίκαια”, ρίχνοντας τους Έλληνες στη θάλασσα στο πρότυπο της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Ερντογάν,

Όμως θα ήταν πολύ λανθασμένο συμπέρασμα ότι αυτές οι ανωμαλίες αποτελούν μέρος της προεκλογικής ρητορικής των δυο πολιτικών, του Ισλαμιστή και του Φασίστα, που οι γνωρίζοντες δεν απορούν ιδιαίτερα πως έγινε και “συναντήθηκαν” πολιτικά.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top