GuidePedia

0

Ο Παν. Θεοδωρακίδης απαντά.

Ο κ.Παναγιώτης Θεοδωρακίδης Ταξίαρχος ε.α και αμυντικός αναλυτής μιλά στο στο Militaire για τα ελληνοτουρκικά, εστιάζοντας την προσοχή μας όχι μόνο στις “διερευνητικές συνομιλίες” αλλά στη συζήτηση που γίνεται με άκρα μυστικότητα στο ΝΑΤΟ. Τι μπορεί να “συζητάμε” σ΄ αυτόν τον “τεχνικό” όπως επιμένουν να τον ονομάζουν διάλογο; Ελπίζουμε όχι όσα έθεταν προς συζήτηση το 2.000 οι Τούρκοι και ο κ.Θεοδωρακίδης τα γνωρίζει από πρώτο χέρι. Αποκαλύπτει στη συνέντευξη του ποια ήταν η “τουρκική ατζέντα”.

Ο κ.Θεοδωρακίδης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τους Τούρκους να έχουν πλήρως διαθέσιμη αεροπορική βάση στη Λιβύη, με την οποία μπορούν να εξυπηρετούν τουλάχιστον 12 μαχητικά αεροσκάφη F-16. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα και για την Ελλάδα. Ο Ι.Καλίν μόλις χθες βράδυ δήλωσε προς τη Δύση ότι η Τουρκία δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τη Λιβύη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν και όσα λέει για την ελληνική κοινή γνώμη , την οποία κάποιοι προσπαθούν να προετοιμάσουν για εξελίξεις που μέχρι πρόσφατα ούτε καν σκέψεις προς συζήτηση δεν μπορούσαν να είναι. 

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top