GuidePedia

0

Το παρακάτω βίντεο αναφέρεται στο δράμα των απλών στρατιωτών τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016.

Τη νύχτα δηλαδή του στημένου από τον Ερντογάν δήθεν πραξικοπήματος.

Στο πρώτο πλάνο διακρίνονται πεταμένα τα ρούχα των στρατιωτών πάνω στη γέφυρα. Οι στρατιώτες έχουν αφήσει κάτω τα όπλα τους και παραδίδονται με τα χέρια ψηλά. Νομίζοντας πως αυτό θα τους σώσει…

Ακολούθως υπάρχει η εξής δήλωση του Τζιχατ Γιαγιτζι που ομολογεί πως “εμείς το στήσαμε”…..
Ακολουθούν εικόνες φρίκης στο βίντεο από το λιντσάρισμα των άοπλων στρατιωτών από ένα οργισμένο όχλο. Τους ποδοπατούν, τους χτυπάν με ρόπαλα και τους κλωτσάνε στο κεφάλι. Στο 40΄ δευτερόλεπτο, κόβουν το λαιμό ενός στρατιώτη σαν κουρμπάνι… Στο 44 περιφέρουν το πτώμα ενός λινταρισμένου στρατιώτη. Στο 56′ ένα μέλος των γκρίζων Λύκων ποζάρει περήφανος έχοντας μπροστά του το πτώμα ενός άοπλου στρατιώτη. Στο 1.09 σκληρές στιγμές λιντσαρίσματος.

Ακολούθως υπάρχει η ανάρτηση ενός από αυτά τα άτομα που μετείχαν στο λιντσάρισμα ονόματι Μουσταφά Ταλχά Κοτς ο οποίος μεταξύ άλλων λέει πως “Δεν ήταν αρκετό, αλλά ευτυχώς από αυτούς που παραδόθηκαν τους δύο τους έκοψαν το λαιμό και ψόφησαν, ενώ τρεις ακόμη εκ των οποίων ο ένας συνταγματάρχης τους κατέβασαν από το λεωφορείο και μαζί με τον κόσμο μας τους ρίξαμε κάτω από τη γέφυρα και ψόφησαν”.
Στο 1:45 διακρίνεται στα δεξιά μέσα στον κόκκινο κύκλο πώς έχουν πιάσει ένα στρατιώτη και τον ρίχνουν από τη γέφυρα του Βοσπόρου κάτω…
Στο 2.05 νέες σκηνές βάρβαρου λιντσαρίσματος.
Ακολούθως υπάρχει δήλωση του αντιπρόεδρου του Γενικού Επιτελείου Στρατού πώς “Σκοτώθηκαν 104 στρατιώτες”….

Οι φοιτητές της σχολής αξιωματικών ήταν άοπλοι και εκείνο το βράδυ πίστεψαν πώς πάνε σε άσκηση. Στο 3:35 μιλάνε για κάποιον αξιωματικό ο οποίος κείτεται νεκρός κάτω στην άσφαλτο και ακούγεται κάποιος να λέει προς αυτούς που τον σκότωσαν “Ο Αλλάχ να σας βοηθάει, μπράβο στα χέρια σας” !
Και στο τέλος αναφέρει ότι με το προεδρικό διάταγμα υπ αριθμόν 696 όλοι αυτοί οι οποίοι συνέβαλαν στην κατάπνιξη του πραξικοπήματος ανεξάρτητα από το αν έφεραν ή όχι κάποια επίσημη ιδιότητα δεν θα υποστούν καμία νομική διοικητική οικονομική η άλλη δίωξη”
Όλοι δηλαδή αυτοί που διακρίνονται στο βίντεο σώθηκαν με την αμνηστία που τους χορήγησε ο Ερντογάν….



πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top