GuidePedia

0

Νίκος Χειλαδάκης
Οι Ρώσοι επίσκοποι καλούν ο ένας μετά τον άλλον τον κόσμο να πάει στην εκκλησία…..Στα Ουράλια, ο επίσκοπος προέτρεψε τους πιστούς να πάνε στους ναούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο επίσκοπος Μεθόδιος των Kamensky και Kamyshlovsky περιοχή ( Sverdlovsk )κάλεσε τους πιστούς να έρθουν στις εκκλησίες, παρά την πανδημία του κορονοϊού, καθώς «θα πεθάνουμε ούτως ή άλλως, μια μέρα νωρίτερα – μια μέρα αργότερα» και η εκκλησία τους είπε μπορεί να σας ”μεταδώσει” μόνο την «αιώνια ζωή». Ένα βίντεο αυτής της έκκλησης για τους κληρικούς και τους λαϊκούς δημοσιεύθηκε από την υπηρεσία Τύπου της μητρόπολης Kamensk.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο στο ναό. Εδώ στο ναό, ακριβώς τη νίκη επί του θανάτου εορτάζουμε, και συμμετέχουμε σε αυτήν τη νίκη επί του θανάτου εδώ στο ναό. Όταν ήρθαν προβλήματα, πόλεμος, λοιμός και ούτω καθεξής, οι συνετοί άνθρωποι ήρθαν στο ναό. Φυσικά, απαιτείται προσοχή. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβόμαστε πολύ. Αλλά είναι καλύτερα να έρθετε στο ναό με τα πόδια. Έτσι ιχνηλατούμε το δρόμο προς το βασίλειο των ουρανών. Και αν δεν το κάνουμε δεν είμαι σίγουρος ότι θα εισέλθουμε στη Βασιλεία των Ουρανών γιατί δεν θα βρούμε τα χνάρια από την πορεία μας για να οδηγηθούμε », δήλωσε ο Επίσκοπος Μεθόδιος.



Πρόσθεσε ότι οι ενορίτες πρέπει ωστόσο να τηρούν προληπτικά μέτρα, αλλά μόνο εκείνα που «δεν προσβάλλουν τον Θεό».

Στην Ελλάδα το υπόδουλο δεσποτάτο θέλει τηλεθεατές δεν θέλει ενεργούς πιστούς ..θέλει απονεκρωμένους αποχαυνωμένους φαν στα κανάλια του στο Υoutube…….Aποδέχθηκε την Ύβρι Πολιτείας και μερίδας λαού για τη θεία κοινωνία δηλ. για τον Χριστό τον ίδιο και σφράγισε την εκκλησία, αποστείρωσε το ναό για να μην γίνει εστία μετάδοσης μολυσματικής νόσου .. άλλη είναι η έννοια του μολυσμένου στα ιερά κείμενα…είναι βαρύτατος αυτός ο μολυσμός ….

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top