GuidePedia

0

Στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ παρενέβη τηλεφωνικώς ο Δήμαρχος Λύσης, Αντρέας Καούρης, και επεκτάθηκε επί του θέματος της υποστολής τουρκικής σημαίας από δημοτικό σχολείο στη σκλαβωμένη Λύση.

Ο κ. Καούρης μιλώντας στην Μαρίνα Χατζηκώστα είπε ότι το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα, μετά από έντονη συναισθηματική φόρτιση που διακατείχε τον 16χρονο που υπέστειλε τη σημαία της κατοχής, στο σκλαβωμένο μας χωριό. «Πιθανόν να ήταν και η πρώτη φορά που επισκεπτόταν τους τόπου των γονιών του. Ήταν μία έξαρση φορτισμένης στιγμής», είπε.

Ο κ. Καούρης δήλωσε ότι «μεγιστοποιείται» ένα μικρό γεγονός. «Μεγάλο γεγονός ήταν η μαζικότατη προσέλευση των Λυσιωτών στον εκκλησιασμό. Μέσα σε μία τόσο μαζική εκδήλωση, προφανώς και θα προέκυπτε ένα μικρό μεμονωμένο περιστατικό», συμπλήρωσε. «Ο νεαρός σε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης, προέβη σ αυτή την ενέργεια», κατέληξε ο Δήμαρχος Λύσης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive από Λυσιώτες που έδωσαν το παρών τους στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης και λαμβάνουν πληροφορίες από τα κατεχόμενα, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα, ενώ αποτελούν γι αυτούς κόκκινο πανί και οι Τ/κ που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός.



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top