GuidePedia

0

Με διαλυμένα τα κλιμάκια της ΕΥΠ στην Θράκη, και με το γραφείο πολιτικών υποθέσεων στην Ξάνθη σε διακοσμητικό ρόλο πλέον, το Τουρκικό Προξενείο λειτουργεί ανενόχλητα με την Ελληνική πολιτεία να μην μπορεί σε καμιά περίπτωση να ελέγξει την κατάσταση.Η Άγκυρα ως αιχμή του δόρατος στην Θράκη έχει τις Παράλληλες Δομές και πιο συγκεκριμένα τους ψευτομουφτήδες. Όμως από την στιγμή που τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή, με τον ίδιο τον αυριανό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να προαναγγέλλει εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων της Θράκης, οι ψευτομουφτήδες μπήκαν στον «πάγο» ειδικά μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχαν, και πιο συγκεκριμένα ο ψευτομουφτής Ξάνθης.

Να σημειωθεί ότι ο ψευτομουφτής Ξάνθης έχει ως έδρα κτήριο που ανήκει στην Μουφτεία Ξάνθης (την νόμιμη) ενώ στο γραφείο του δεσπόζει η τουρκική σημαία. Δηλαδή το Ελληνικό κράτος επιτρέπει μέσα από δικό του κτήριο, να δρα άτομο ενάντια στα συμφέροντα της χώρας. Και αναρωτιέται κανείς, αν δεν μπορεί να σταματήσει το κράτος την δράση του, πως να το κάνει ένας υποψήφιος Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Θράκη, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε ακραίοι κύκλοι που πρόσκεινται στο Τουρκικό Προξενείο, να καταστήσουν ξανά παράγοντα εξελίξεων τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

Έτσι όλο αυτό το διάστημα μεθοδικά την «στήνουν» κυριολεκτικά στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να τους αποφύγουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Βέβαια, στην περιοχή είναι γνωστό πως ούτε δήμαρχος αλλά και ούτε περιφερειάρχης εκλέγεσαι (ειδικά στην Κομοτηνή) αν δεν έχεις την στήριξη του εκφοβιζόμενου από το Τουρκικό Προξενείο, μουσουλμανικού στοιχείου της περιοχής

Στην Ξάνθη υποψήφιος δήμαρχος χρησιμοποιείται ήδη από τα ακραία στοιχεία εν αγνοία του. Συνάντηση του με τον ψευτομουφτή, επαφές με άτομα που δραστηριοποιούνται με το DEB, και άτομα που βρίσκονται στην συνδυασμό του, διατυμπανίζουν ότι «το δέντρο του Ισλάμ» (πλάτανος) θα ριζώσει στην Ξάνθη. Ο ίδιος αγνοεί ότι το λογότυπο του συνδυασμού του συμβολίζει τον πλάτανο του Ισλάμ

«Έσυραν» υποψήφιο περιφερειάρχη σε φωτογραφία για το κομματικό τους ακροατήριο Και πάλι στην Ξάνθη, μουσουλμάνος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θέλοντας να δείξει προφανώς καλές προθέσεις προς την ψευτομουφτή, έσυρε κυριολεκτικά τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τον οποίο στηρίζει, να φωτογραφηθεί με τον ψευτομουφτή και τον τούρκο πρόξενο.
Η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι η ίδια εδώ και χρόνια, καλούν τους πολιτικούς σε κοινωνικές εκδηλώσεις, και τραβάνε μια φωτογραφία την ώρα που βρίσκονται όλοι μαζί.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top