GuidePedia

0

Η τουρκική λίρα καταρρέει! Σήμερα η ισοτιμία με το δολάριο είναι μία λίρα προς 5 δολάρια! Η οικονομική κατάσταση μετά από τις εκλογές και την ανακοίνωση της τουρκικής κυβέρνησης πάει από το κακό στο χειρότερο…

Την ίδια ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν τις φωτογραφίες του Ερντογάν από τις Βρυξέλλες, μαζί με τον Τραμπ. Περπατούν δίπλα, δίπλα και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει το κλίμα φαίνεται να είναι πολύ φιλικό… Μπροστά από τις κάμερες πάντα έτσι είναι.



Πολλά θα κριθούν από τις επαφές Τραμπ-Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Για να μην έχουμε αυταπάτες:

•Προφανώς οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της ιστορίας τους.

• Προφανές όμως είναι και το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν αποφασίσει να χάσουν την Τουρκία. Αυτό ας μην το ξεχνάμε ποτέ.

Ο Ερντογάν θα πουλήσει πάρα πολύ ακριβά την “τουρκική μετοχή” στο χρηματιστήριο της Ουάσινγκτον. Καλό θα ΄ναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ήδη έχουμε δώσει πάρα πολλά απ΄ όσα μας έχουν ζητηθεί κι όπως δείχνουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών, φαίνεται ότι αφήνουμε στην άκρη την προσπάθεια να “πατάμε σε δύο βάρκες”. Αν η επιλογή είναι ορθή θα κριθεί σύντομα εκ του αποτελέσματος.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top