GuidePedia

0

Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Στόχος των Τούρκων είναι να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου στην Ανατολική Μεσόγειο. Για να το καταφέρουν αυτό χρησιμοποιούν τη Χαμάς στη Γάζα.
Η Χαμάς είναι μια τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση, παλαιστινιακό παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Το Ισλαμικό Κράτος αντιγράφει τρομοκρατία από τη Χαμάς, όπως τα «πεσίματα» με αυτοκίνητα ή φορτηγά πάνω σε περαστικούς, που πρώτη τα ξεκίνησε η Χαμάς στην Ιερουσαλήμ κατά Εβραίων αμάχων και μετά τη μιμήθηκε το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρώπη.

Οι σχέσεις της Χαμάς με το Ισλαμικό Κράτος δεν περιορίζονται στα «μαθήματα τρομοκρατίας», είναι και έμπρακτες.

Η Αίγυπτος είχε κατηγορήσει τη Χαμάς ότι εξόπλιζε το Ισλαμικό Κράτος στη Χερσόνησο του Σινά, για αυτό και έσκαψε τάφρο στα σύνορα με τη Γάζα -δημιουργώντας ζώνη ασφαλείας. Αργότερα έγινε γνωστό ότι πολλά στελέχη της Χαμάς εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος στο Σινά.

Όπως όλοι οι τζιχαντιστές, έτσι και η Χαμάς χρησιμοποιεί «παιδιά στρατιώτες». Στη Γάζα υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης ανηλίκων.

Ωστόσο, να τονίσουμε εδώ ότι για τους ισλαμιστές τα αγόρια από δώδεκα χρονών και πάνω δεν θεωρούνται παιδιά αλλά άνδρες. Κορίτσια στη Γάζα τα παντρεύουν από δώδεκα χρονών.

Όπως το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί παιδιά στην πρώτη γραμμή, το ίδιο κάνει και η Χαμάς.

Μόνο που το Ισλαμικό Κράτος είναι πιο «τίμιο». Παραδέχεται ότι αυτά είναι παιδιά στρατιώτες «κουτάβια» του Χαλιφάτου.

Η Χαμάς, απευθυνόμενη στην κοινή γνώμη της Δύσης, στέλνει παιδιά στην πρώτη γραμμή για να τα θυσιάσει και να τα εμφανίσει ως «μάρτυρες».

Όποιος στέλνει ανήλικα παιδιά στην πρώτη γραμμή είναι το ίδιο και περισσότερο ένοχος με εκείνον που «έριξε» εναντίον τους.

Ας έχει υπόψιν του όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνους που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος και ότι συντάσσεται με μια τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση.
Τουρκικό Προτεκτοράτο

Η Χαμάς είναι μια τουρκόφιλη οργάνωση. Ως παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκεται σε πλήρη συμπόρευση με την τουρκική κυβέρνηση, η οποία επίσης ανήκει στη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Στα δέκα χρόνια που η Χαμάς κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας την έχει μετατρέψει σε τουρκικό προτεκτοράτο.



Οι τζιχαντιστές της Χαμάς παρελαύνουν υπό το πορτρέτο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παντού στη Γάζα κυματίζουν τουρκικές σημαίες.



Η Λωρίδα της Γάζας, ως παραλιακή, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Ερντογάν.

Όχι μόνο γιατί είναι ένας θύλακας στο μαλακό υπογάστριο του Ισραήλ αλλά και γιατί η Λωρίδα της Γάζας έχει ΑΟΖ η οποία μπαίνει «σφήνα» μεταξύ της ΑΟΖ Αιγύπτου και Ισραήλ.

Οι μεγάλες φασαρίες στη Γάζα ξεκίνησαν όταν οι Παλαιστίνιοι έφεραν τους Εγγλέζους να κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο. Τότε οι Γαζαίοι υπολόγιζαν ότι η φτωχή τους επικράτεια θα γινόταν ένα άλλο Κουβέιτ.

Η Γάζα είναι χρήσιμη στον Ερντογάν γιατί μπαίνει ως «αγκάθι» στη συμμαχία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου. Όχι μόνο στην ΑΟΖ αλλά και στις σχέσεις μεταξύ των κρατών συμμάχων της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Γάζα ήταν υπό αιγυπτιακό έλεγχο -κράτος της Παλαιστίνης δεν υπήρξε ποτέ- μέχρι το 1967. Οι Αιγύπτιοι αν και δεν την προσάρτησαν βλέπουν τους Γαζαίους ως Αιγύπτιους.

Οι Τούρκοι βάζοντας τη Χαμάς να προκαλεί επεισόδια με τον ισραηλινό στρατό, εκτός από αποσταθεροποίηση του Ισραήλ, επιδιώκουν να καθυστερήσουν ή να εμποδίσουν εντελώς την αγαστή συνεργασία του Ισραήλ με την Αίγυπτο και κατά προέκταση και με τη Σαουδική Αραβία.

Επίσης επιδιώκουν να χαλάσουν και τις σχέσεις του Ισραήλ με την Ιορδανία.

Διότι οι άλλοι Άραβες -όσο κι εάν έχουν κουραστεί από τους Παλαιστίνιους και δεν θέλουν να τους βλέπουν μπροστά τους- είναι υποχρεωμένοι να καταδικάζουν το Ισραήλ εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους ομόφυλούς τους της Παλαιστίνης.

Ομοίως τα ίδια γεγονότα αναγκάζουν και την ελληνική κυβέρνηση να «καταδικάσει» τη βία του Ισραήλ, ακολουθώντας την υπόλοιπη ΕΕ, ενώ είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα συμφέρον να διαταράσσει τις σχέσεις της με Ισραήλ και ΗΠΑ εξαιτίας των προβοκατόρικων ενεργειών της Χαμάς και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, συντασσόμενη μάλιστα η Αθήνα με τις Βρυξέλλες που μας κατέστρεψαν.

Υπονομεύουν την ανάσταση της Ελλάδας

Η Ελλάδα με το Ισραήλ, την Κύπρο και την Αίγυπτο θα «ασφαλίσουν» την Ανατολική Μεσόγειο, θα εκμεταλλευτούν τους υδρογονάνθρακες και Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ θα κατασκευάσουν τον υποθαλάσσιο αγωγό EastMed που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με το δικό μας φυσικό αέριο.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτό το έργο, μέσα σε δέκα χρόνια, Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ θα μετατραπούν σε τρία πριγκιπάτα.

Εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, ο λαός μας δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομική κρίση για τα επόμενα 200 χρόνια.

Όλος ο ελληνικός λαός θα προκόψει, θα ευημερήσει, θα ζήσουμε καλά εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τα δισέγγονά μας.

Θα έχουμε τα κεφάλαια να αντιμετωπίσουμε την υπογεννητικότητα, να αναπτύξουμε την παιδεία, την υγεία και την οικονομία μας, να δημιουργήσουμε έναν νέο «χρυσό αιώνα» που θα λάμψει για μια αιωνιότητα.

Θα επαναφέρουμε το χαμένο μας όραμα και θα ξεπεράσουμε σε δόξα και επιτεύγματα ακόμα και τους ελεύθερους προγόνους μας.

Αυτά γίνονται χωρίς την Τουρκία, την οποία έχουμε εξαιρέσει από τη μοιρασιά. Εξάλλου δεν δικαιούται μερίδιο.

Εκείνη όμως διεκδικεί πειρατικά να καταλάβει οικόπεδα της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ.

Το μόνο λοιπόν εμπόδιο μεταξύ ημών και της ευτυχίας μας είναι η Τουρκία. Η Τουρκία στέκεται επίσης εμπόδιο στην ευημερία της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αιγύπτου.

Η Τουρκία είναι απέναντι σε όλους μας. Και πώς επιχειρεί να μας διασπάσει; Βάζοντας τη Χαμάς να κάνει προβοκάτσιες.

Να σκοτώνονται Χαμασίτες ως δήθεν «ειρηνικοί διαδηλωτές» και παιδιά που οι τρομοκράτες είχαν μαζί τους ως ανθρώπινες ασπίδες και να τα κάνουν «μάρτυρες».

Έτσι νομίζουν ότι θα βάλουν την Ελλάδα και την Αίγυπτο να τσακωθούν με το Ισραήλ, να χαλάσει η συμμαχία, να μπει η Τουρκία στο παιχνίδι, να πάρει εκείνη τους υδρογονάνθρακες.

Και όχι μόνο αυτό. Η Τουρκία, ως κράτος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έχει στόχο να καταστρέψει το Ισραήλ και να συμπεριλάβει τη Μέση Ανατολή στο νέο οθωμανικό χαλιφάτο.

Η Τουρκία έχει επίσης σχέδια για το Αιγαίο, έχει σχέδια για όλους μας.

Για την Ελλάδα ένα πράγμα έχει σημασία, η συμμαχία με το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο και την Ιορδανία.

Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, το λέω ευθέως, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top