GuidePedia

0

Αμερικανικά αντίποινα στον Ερντογάν με την μαζική μεταφορά Κούρδων ανταρτών στην Τουρκία , στην οποία όπως φαίνεται σχεδιάζουν να βάλουν «φωτιά» απ΄άκρη σε άκρη.

ΗΠΑ και Κούρδοι περικυκλώνουν την Τουρκία απ όλες τις πλευρές καθώς αμερικανικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας και Ιράκ-Τουρκίας ενώ Κουρδικές σε Πόντο-Μικρά Ασία και ΝΑ Τουρκία.

Ένα μυστηριώδες πλοίο το «Ebu Reşit Santo» με αμερικανική σημαία, έχει σηκώσει στο αέρα τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, διότι όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος πραγματοποιεί δρομολόγια από συριακό λιμάνι και μέσω κυπριακών χωρικών υδάτων μεταφέρει Κούρδους μαχητές στα παράλια της Μικράς Ασίας.



Στην περιοχή έχουμε αξιοσημείωτη και συνεχή συγκέντρωση κουρδικών αντάρτικων ομάδων.

Η τουρκική στρατοχωροφυλακή έχει θέσει τις δυνάμεις της σε ύψιστη ετοιμότητα διότι αναμένει εξελίξεις λίαν άσχημες για την περιοχή.

Το πλοίο μέσα σε 2 μήνες έχει υλοποιήσει τουλάχιστον 6 καταγεγραμμένα δρομολόγια στην ίδια γραμμή μεταφέροντας Κούρδους αντάρτες σε περιοχή απέναντι από την Κω .

Άγνωστο ποιος ή ποιοι έχουν ναυλώσει το πλοίο το οποίο από τον Απρίλιο και έχει μεταφέρει τουλάχιστον 80 Κούρδους μαχητές στην περιοχή των τουρκικών παραλίων .

Ο τόπος συγκέντρωσης των Κούρδων πριν αναχωρήσουν για την συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι ξενοδοχείο στην Λαττάκεια της Συρίας ενώ οι Σύροι κυβερνητικοί από ότι φαίνεται τους αποστέλλουν με την «ευχή τους» στην Τουρκία που αποτελεί μισητό εχθρό της χώρας.

Οι Κούρδοι εισέρχονται εντός τουρκικού κράτους με σχέδιο να πνίξουν στο αίμα ολόκληρη τη Τουρκία, ένα σχέδιο εξέγερσης και άνοιγμα πολλαπλών πολεμικών μετώπων που θα παραλύσει κυριολεκτικά το τουρκικό κράτος.

Ένας ολόκληρος «διάδρομος» έχει σχηματιστεί από τους Κούρδους μαχητές που μετακινούνται από την Συρία προς στην νοτιοδυτική Τουρκία στις ακτές της Μικράς Ασίας, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους αλλά και την ηγεσία των τουρκικών δυνάμεων που βλέπει να αποκτά και νέο μέτωπο μετά τον Πόντο.

Το κουρδικό ΡΚΚ επεκτείνει τις πολεμικές του επιχειρήσεις σε όλη την έκταση της Τουρκίας.

Εχει οργανώσει ήδη σε δεκατέσσερις επαρχίες ολόκληρα κρυφά οπλοστάσια με 80.000 όπλα τα κρησφύγετα των οποίων ερευνά η τουρκική Στρατοχωροφυλακή.



Οι περιοχές αυτές είναι Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Άδανα, Ντενιζλί, Εσκήσεχίρ, Μούγλα, Ικόνιο, Σανλιούρφα, Αττάλεια, Μαγνησία και Μερσίνα.

Με λίγα λόγια από όπου θα διέρχονται οι αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου του Κουρδιστάν , όλες οι περιοχές θα πρέπει να εκκαθαριστούν και να «τακτοποιηθούν» σύμφωνα με την Ουάσιγκτον.

Όχι νόμιζαν οι Τούρκοι ότι θα αφήσει η δύση να κάνουν κουμάντο αυτοί στην τροφοδοσία του μισού πλανήτη, με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.

Για αυτόν το λόγο αποστέλλουν συνεχώς Κούρδους αντάρτες από την Συρία στα τουρκικά παράλια για να κάνουν « την περιοχή λαμπόγιαλο» με σκοπό την συνεχή απασχόληση των τουρκικών δυνάμεων και του Ερντογάν .
πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top