GuidePedia

0

Γνωρίζει την μυστικοπαθή Λέσχη Μπιλντεμπέργκ όσο κανείς… Έχει αφιερώσει σχεδόν τη μισή του ζωή στην έρευνά της..

Ο λόγος για τον Daniel Estulin, επιτυχημένο ερευνητή και συγγραφέα, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στην αποκάλυψη της φύσης της Λέσχης Bilderberg, εξηγώντας τα πειράματα ελέγχου του μυαλού που διεξάγονται από αμερικανικές και ευρωπαϊκές υπηρεσίες και τεκμηριώντας πώς η Δύση τροφοδοτούσε το εξοντωτικό θηρίο της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Ο Estulin μετά από 15 χρόνια έρευνας προχώρησε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που…τα λέει όλα!

Ο Daniel Estulin, γεννημένος στο Βίλνιους της Λιθουανίας, το 1966 έχει κάνει…ντοκτορά στα θέματα που αφορούν την περιβόητη Λέσχη και έχει αποτυπώσει τα αποτελέσματα των ερευνών του είτε σε ομιλιές είτε σε αρθρογραφία του είτε σε συγγραφικά του έργα όπως ένα βιβλίο με τίτλο «Η αληθινή ιστορία της ομάδας Bilderberg», και έχει αναφέρει ότι ο κύριος στόχος του ομίλου Bilderberg είναι να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχεται από μια ελίτ ομάδα ανθρώπων με κύριο στόχο τον έλεγχο των φυσικών πόρων του πλανήτη.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε, ο Εστούλιν προβαίνει στην ακόλουθη αποκάλυψη:

“Ο Vladimir Putin και ο Donald Trump δεν είναι εχθροί αλλά δύο ισχυρoί άνδρες και δεν θα έχουν προβλήματα στην επίτευξη συμφωνιών. Το πρόβλημα και για τους δύο είναι ότι και οι δύο περιβάλλονται από εχθρούς, κανένας δεν έχει αξιόπιστη ομάδα γύρω του.

Και οι δύο έχουν γύρω τους προδότες στις πατρίδες τους αντιστοίχως που εργάζονται για τραπεζίτες και χρηματοδότες. Ακόμη και αν καταλήξουν σε συμφωνία, ποιος θα την έθετε σε εφαρμογή; Ο Trump αγωνίζεται με όλους.

Υπάρχουν καθημερινές διαρροές από τον Λευκό Οίκο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πούτιν. Που ως πρόεδρος ελέγχει την εξωτερική πολιτική, αλλά εκείνη που συνδέεται με την οικονομία είναι στα χέρια του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ και της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας, του Ινστιτούτου Οικονομικών κ.λπ. εκεί που όλοι είναι τραπεζίτες-χρηματοδότες-φιλελεύθεροι που εργάστηκαν ή είχαν τοποθετηθεί με βάση τις σχέσεις με τον Bill Clinton πριν από 25 χρόνια”.

Για τον Αμερικανό πρόεδρο σημειώνει ακόμη:

“Λάβετε υπόψη ότι ο Donald Trump αντιπροσωπεύει την εναλλακτική λύση στο φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο που αντιπροσωπεύει ένα μέρος της ελίτ και του οποίου υποψήφια ήταν η Χίλαρι Κλίντον.

Αυτό το μοντέλο, βασισμένο στην απεριόριστη ανάπτυξη σε έναν πλανήτη με περιορισμένους πόρους, ξεκίνησε με τη δημιουργία της Federal Reserve το 1913 (το μοντέλο του κεντρικού τραπεζικού πολέμου) και τώρα είναι νεκρό. Δεν εξοφλήθηκε.

Η υπερεθνική ελίτ πριν μπορούσε να καταλήξει σε συμφωνία για τη διανομή του κόσμου. Τώρα, απλά, δεν υπάρχει για όλους. Το μοντέλο αυτών των ανθρώπων, των οποίων το ορατό πρόσωπο ήταν η Χίλαρι Κλίντον, ήταν καταδικασμένο”.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top