GuidePedia

0

Ακούτε συνέχεια τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες των Ελληνικών ΜΜΕ να λένε πόσο φιλότουρκος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Το παράδειγμα που φέρνουν συνήθως είναι o Michael Flynn,. Ο Michael Flynn είναι ένας στρατηγός των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τον οποίο ο Τραμπ σκοπεύει να κάνει αρχηγό της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ κατά την διακυβέρνηση του.

Και λένε οι Μπογδάνοι και οι Μποσδούκες ότι ο Flynn αγαπάει τον Ερντογάν πάρα πολύ. Στο μεταξύ ο Flynn, όπως και ο Τραμπ, είναι ακραίος αντι-Ισλαμιστής, όπως θα διαβάσετε στην θολοκουλτουριάρικη Guardian, η οποία τον κατηγορεί ότι πιστεύει ότι μία θρησκεία, το Ισλάμ, ευθύνεται για την τρομοκρατία. Ο τίτλος του άρθρο των αναφέρει ως διώκτη των Μουσουλμάνων (Muslim baiting ideologue). Βλέπε Guardian “Michael Flynn: from subtle intelligence chief to Muslim-baiting ideologue”, Νοέμβριος 2016.

Στο μεταξύ την ημέρα που γινόταν το πραξικόπημα στην Τουρκία, ο Flynn έδινε μία διάλεξη, και από τον ενθουσιασμό του ότι μπορεί ο στρατός να ανάτρέψει τον Ερντογάν άρχισε να λέει πόσο καλός είναι ο στρατός, και πόσο κακός ο Ερντογάν που θέλει να στρέψει την Τουρκία στον Ισλαμισμό, και το κοινό άρχισε να χειροκροτεί για το πραξικόπημα, και ο Flynn τους είπε “ναι είναι κάτι που αξίζει να χειροκροτήσετε”.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο μεγάλο κεντροδεξιό site The Daily Caller. Βλέπε “Michael Flynn Flip-Flopped On Turkey Coup Attempt In Recent Months [VIDEO]”, Νοέμβριος 2016.

Το Daily Caller έχει μάλιστα και το σχετικό βίντεο, και αν δείτε από το 14.00-15.00 θα δείτε τον Στρατηγό Flynn να μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό για το πραξικόπημα, και στο τέλος το κοινό να χειροκροτάει. Μιλάμε ότι στο επιτελείο του Τραμπ ο ένας είναι πιο αντι-Ισλαμιστής από τον άλλο. Γι’αυτό βλέπετε την Μουσουλμανική Αδελφότητα των Ελληνικών ΜΜΕ να τρελαίνεται με τον Τραμπ.

Το άρθρο αναρωτιέται γιατί ο Flynn άλλαξε στάση απέναντι στον Ερντογάν μετά την νίκη Τραμπ, και πήρε το μέρος του Ερντογάν. Και γράφει ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι έπαιξε ρόλο μία Ολλανδική εταιρεία ασφάλειας στην οποία ο Flynn είναι σύμβουλος, και η οποία συνεργάζεται με την Τουρκία.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Flynn έκανε κωλοτόύμπα για τον ίδιο λόγο που την έκανε και ο Τραμπ. Γιατί θέλουν να πάρουν το Ιράκ και να αφήσουν στους Ρώσους την Συρία, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί μία λύση και με την Τουρκία.

Μιλάμε τώρα για έναν φανατικό αντι-Ισλαμιστή, τον Flynn, τον οποίο κατηγορούν οι θολοκουλτουριάρες εφημερίδες ως ρατσιστή και κυνηγό των Μουσουλμάνων, και ο οποίος πανηγύρισε το πραξικόπημα στην Τουρκία. Και εμείς λέμε ότι είναι θαυμαστής του Ερντογάν επειδή έκανε κωλοτούμπα για να μπει στο επιτελείο του Τραμπ, επειδή αυτό απαιτείται για να κλείσει το μέτωπο στην Συρία και το Ιράκ.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top