GuidePedia

0

… στην Ελλάδα πανηγυρίζουν για το σύμφωνο συμβίωσης της ανωμαλίας.

Το ΄΄Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι΄΄όχι απλώς ισχύει στην περίπτωση της πατρίδας μας,αλλά καθημερινά επιβεβαιώνεται μέχρι την τελική φάση του δράματος,που αφορά την ΄΄Θεόθεν παιδαγωγία΄΄που έρχεται με μεγάλη ταχύτητα.

Σε μια Ελλάδα που έχει χάσει προ πολλού την αρετή της αυτοσυντήρησης,συμβαίνουν πλέον σημεία και τέρατα σε τέτοιο σημείο που οι εργάτες της νέας εποχής δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο σπόρος που έριξαν στην Ελλάδα όχι απλώς έπιασε αλλά και καρποφόρησε με τελευταίο παράδειγμα το σύμφωνο συμβίωσης των ανωμάλων.

Όσοι περίμεναν πως η επίσκεψη του προέδρου της ελληνόφωνης δημοκρατίας στην Μόσχα θα είχε αποτέλεσμα έπεσαν έξω και απογοητεύθηκαν πλήρως.

Ο θεσμός της προεδρίας της δημοκρατίας που άλλοτε στήριξε δια της υπογραφής του,την απελευθέρωση των εκτρώσεων,την αποποινικοποίηση της μοιχείας,την νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας,την κατάργηση των αρχαίων ελληνικών,τώρα ολοκλήρωσε τον εθνοκτόνο ρόλο του,δια της συνηγορίας υπέρ του συμφώνου της ανωμάλου συμβιώσεως.

Με αυτές τις εωσφορικές περγαμηνές επισκέφθηκε την Μόσχα ο Προκόπης Παυλόπουλος.Χωρίς κανείς να το περιμένει του ήλθε ένα ουρανοκατέβατο..»ουκ έξεστιν σοι»απο τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ Κύριλλο,ο οποίος αρνήθηκε κάθε συνάντηση μαζί του,πράγμα που ουδέποτε είχε ξανασυμβεί στις Ελληνορωσικές σχέσεις.

Όσο για τις επαφές με την ρωσική κυβέρνηση,επιδερμικά τα αποτελέσματα χωρίς ουσία,ένεκα της υποτελούς πολιτικής των Αθηνών σε Αμερική και ΕΕ.

Την στιγμή που ο τουρκικός αναθεωρητισμός κάνει πρωταθλητισμό και οι προβοκάτσιες του Αττίλα σε όλο το μήκος και το πλάτος των συνόρων του,αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και σίγουρα αναμένεται και στην Ελληνοτουρκική γραμμή αντιπαράταξης η τουρκική προκλητικότητα να χτυπήσει κόκκινο,η Αθήνα άφησε την μοναδική ευκαιρία που είχε κατα την επίσκεψη Παυλόπουλου στην Μόσχα,να ζητήσει την Ρωσική βοήθεια ,ώστε να αποτραπεί νέο καταστροφικό για τα ελληνικά συμφέροντα τετελεσμένο κυρίως στον χώρο του Αιγαίου!!!

Με τους Αμερικανούς να τους αβαντάρουν,όπως τότε στην εισβολή της Κύπρου και όχι μόνο να κάνουν τα στραβά μάτια αλλά να φτάνουν στο σημείο να τραπεζώνουν αμερικανοί διπλωμάτες,την ηγεσία του κατοχικού στρατού στην κατεχόμενη Κύπρο[!!!],σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο,η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή απο την στροφή,διπλωματικά,ιδεολογικά,στρατιωτικά στην Ορθόδοξη Ρωσία,η οποία όχι απλώς κοντράρει την Άγκυρα,αλλά την περιμένει στην γωνία,για να την τσακίσει κυριολεκτικά.

Αυτό το λάθος της Άγκυρας αναμένει η Μόσχα και εμείς αντί να το εκμεταλευτούμε,παροργίζουμε τον Θεό που υπέγραψε κατά τον Κολοκοτρώνη την ελευθερία μας και περιφρονούμε την βοήθεια της Ρωσίας για να γίνουμε αρεστοί στους ΄΄κωλοφονείς΄΄[κατά τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό] της δύσεως.Με αυτά και αυτά τα καμώματα φτάσαμε στο τέλος του δρόμου,ενός δρόμου που ήταν μεν φαρδύς και κατηφορικός,αλλά πλήγιασε την ψυχή και το σώμα μας με τους ακάνθους και τριβόλους που ήταν στρωμένος.

Κάθε μέρα και ώρα που φεύγει συντομεύει το μοιραίο και καλό είναι να προετοιμαστούμε όλοι μας κατα την ψυχή και το σώμα,για αυτά που αστραπιαία έρχονται,αμήν γένοιτο!!!πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top