GuidePedia

0


Όλοι κάνουν πως δεν ξέρουν και όλοι ξέρουν και όλοι υποκρίνονται για το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται γύρω από τους Τζιχαντιστές, με πρώτο και καλύτερο τον μεγάλο υποκριτή, τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Μόνο ένας είπε την αλήθεια κατάμουτρα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμήρ Πούτιν, αλλά και κάποια αποκαλυπτικά βίντεο που ξεσκεπάζουν τα τούρκικα ψέματα και την γερμανική και διεθνή υποκρισία.

Ο Τούρκος πρόεδρος έχει δηλώσει πως αν αποδειχτεί ότι υπάρχει σύνδεσμος της Τουρκίας με το ISIS και αποδείξεις ότι η Τουρκία μαζί με το ISIS κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου, τότε θα παραιτηθεί. Τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις τον αποστομώνουν.
Ερντογαν Μερκελ

Ταυτότητες Τούρκων που πολεμούν στο πλευρό του ισλαμικού χαλιφάτου στην πόλη Sarkanya. Πολεμιστές που προέρχονται από το Μπαχρέιν, την Τυνησία και αλλού, όλοι συγκεντρώνονται στο κράτος «κλειδί» την Τουρκία και από εκεί παίρνουν το «εισιτήριο» να εισέρθουν στην Συρία και να πάνε με τους Τζιχαντιστές.

Τα κονβόι με τα τουρκικά φορτηγά TIR, που μετέφερναν παράνομα όπλα στους Τζιχαντιστές, δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια στην Συρία και όταν αυτό διέρρευσε στον τουρκικό τύπο, τότε ο Ερντογάν απαγόρεψε στα ΜΜΕ να αναφέρονται σε αυτό το θέμα και άρχισε τις διώξεις των δημοσιογράφων και των καναλιών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή κατ’ αρχήν από ένα ακτιβιστή που φανέρωσε στο ιντερνέτ τα έγγραφα με υπόγραφες στρατηγών που αποκάλυπταν τα παράνομα κονβόι της ΜΙΤ και τώρα η υπόθεση είναι στα δικαστήρια με τις συλλήψεις δυο στρατηγών. Η αντιπολίτευση έφερε στην δημοσιότητα ντοκουμέντα γι αυτό το θέμα της μεταφοράς παράνομων οπλικών συστημάτων στους Τζιχαντιστές. Αυτά τα ντοκουμέντα λένε την αλήθεια σαν αστυνομικό θρίλερ.

Όσοι τα έβγαλαν αυτά στη φόρα, κινδύνεψε η ζωή τους. Όσοι δικαστές ασχοληθήκαν με το θέμα εκδιωχτήκαν από την υπηρεσία τους. Ο Özcan Sısman, Τούρκος δικαστής, διαμαρτυρήθηκε για ωμη επέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης γιατί όλα αυτά τα κονβόι ήταν για τους Τζιχαντιστές στην Συρία αλλά οι Ευρωπαίοι έκαναν πως δεν ακούν.

Η υπόθεση αυτή αποκάλυψε ότι η Τουρκία στήριξε τους Τζιχαντιστές ενάντια στους Κούρδους. Μόλις αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο με τα παράνομα κονβόι, ο Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τον αρχηγό της ΜΙΤ, τον Χακαν Φινταν και στη συνέχεια έβγαλαν καινούργιους νόμους συγκάλυψης, δίνοντας πλέον πλήρη ελευθερία να διακινούνται τα πάντα από Τουρκία στους Τζιχαντιστές. Εντωμεταξύ κλείστηκαν στις φυλακές όλοι οι αξιωματικοί που ξεσκέπασαν αυτή την υπόθεση.

Εδώ φάνηκε και η σκανδαλώδη υποκρισία της Γερμανίας. Πως μπορεί η κ. Μέρκελ να συνεργάζεται με τον Ερντογάν, όταν η βία και η κατάλυση της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας στην χώρα του παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ένα ηγέτη που ψεύδεται ότι πολεμά τους Τζιχαντιστές ενώ βομβαρδίζει ανηλεώς το κουρδικό ΡΚΚ στο Ιράκ. Η υποκρισία της Μέρκελ και του ΝΑΤΟ, που συνεργάζονται με τον Ερντογάν που κτυπά τους Κούρδους της Συρίας οι οποίοι πολεμούν τους Τζιχαντιστές, στους οποίους ο Ερντογάν δίνει όπλα και πολεμοφόδια είναι σκανδαλώδης.

Η γερμανική κυβέρνηση υποκρίνεται και δεν της ενδιαφέρει ότι κάνει ο Ερντογάν. Κάνει τα στραβά μάτια στην καταπίεση των Κούρδων μέσα στην Τουρκία και έκανε τα στραβά μάτια όταν στο Κομπανί ο Ερντογάν βοήθησε τους Τζιχαντιστές εναντίον των Κούρδων. Η Γερμανία στέλνει πολεμικά αεροπλάνα στην Τουρκία για να πολεμήσουν ποιον ? Ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να φυλακίσει Κούρδους πολιτικούς που αγωνίζονται για στοιχειώδεις δημοκρατικές ελευθερίες. Αυτά κατήγγειλε σαν καταπέλτης η εκπρόσωπος της γερμανικής αριστεράς, Die Linke.

Ευρωπαίοι ηγέτες, υποκριτές και ψεύτες, σέρνονται πίσω από ένα αλάζονα και αδίστακτο ηγέτη που θέλησε να τα βάλει και με την Αρκούδα. Μόνο που εδώ μάλλον δεν τα υπολόγισε πολύ καλά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top