GuidePedia

0

Αντιμετωπίζουμε ίσως την μεγαλύτερη ενδεχόμενη απειλή τις τελευταίες δεκαετίες … ασύμμετρες απειλές και τυφλή τρομοκρατία ευρισκόμενοι κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα .
Οι χειρισμοί μας με βάση τα παρακάτω δεδομένα , θα πρέπει να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΙ , εξαιρετικά προσεκτικοί , αφού , το ενδεχόμενο να χτυπήσουν στην χώρα μας κρυμμένοι θύλακες Τζιχαντιστών , κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή… δείτε για ποιο λόγο και σε ποιο επίπεδο.
Ουσιαστικά η χώρα μας αποτελεί «ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ » για την δράση των Τζιχαντιστών . Το γιατί και πως , είναι εύκολα αντιληπτό στο καθένα μας και θα μειώναμε την νοημοσύνης σας εάν το αναλύαμε .
Αποτελούμε αποδεδειγμένα πλέον , μια περιοχή όπου μπορούν να χαθούν , μπορούν να περιμένουν , μπορούν να εφοδιαστούν μπορούν να οργανωθούν , αλλά και ένα πέρασμα , από όπου μπορούν να μεταβούν ¨πιστοποιημένοι ¨ πλέον , όπου θέλουν … εκεί που θέλουν
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ¨ΧΑΛΑΣΟΥΝ ¨ αυτό το στρατηγικό τους πλεονέκτημα ;;
Εάν χτυπήσουν , θα ενταθούν τα μέτρα ελέγχου , θα αποκτήσουν μεγαλύτερες εξουσίες τα σώματα ασφαλείας , αφού , θα τεθεί μια ολόκληρη περιοχή σε κατάσταση ανάγκης , θα κλιμακωθούν οι έλεγχοι στα σύνορα , ενδεχομένως να «χρειαστεί » και ο στρατός κ.α … θα εγκλωβιστούν με απλά λόγια .
..και τότε πρέπει να βρουν άλλα περάσματα , σε μια φάση που όλοι στρέφονται εναντίων τους – εξαιτίας του λάθους τους να χτυπήσουν στην καρδιά της Ευρώπης – προκειμένου να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους .
Τα διλήμματα λοιπόν , είναι τεράστια με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί θύλακες τους στην Ελλάδα , αρκετές ¨ενεργές διαδρομές¨ τους … έτοιμα σχέδιά τους να ενεργοποιηθούν.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ¨ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ¨ περισσότερο χωρίς να προκαλέσουμε την αντίδρασή τους;;
Να αποστείλουμε στρατό εναντίων τους στα πλαίσια των ΝΑΤΟικών υποχρεώσεών μας ;
ΟΧΙ , υπάρχει άλλος τρόπος να συνδράμομε , ίσως σημαντικότερος από την αποστολή στρατιωτών μας , μια επιθετική κίνηση που ενδέχεται να προκαλέσει ¨αντίποινα¨ και να χαθεί το παρακάτω , ζωτικής σημασίας πλεονέκτημά μας
Ποιο είναι αυτό ;;
ΝΑ διατηρήσουμε την υφιστάμενη ισορροπία , προκειμένου να συνεχίζουμε να τους «παρακολουθούμε » και έτσι να τους ελέγχουμε , μέσα από το ¨σπίτι μας ¨ , αθέατα , μεθοδικά και απόλυτα … δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση , ότι αποτελούμε ¨ουδέτερη ζώνη ¨
Εάν κρατήσουμε αυτή την τακτική σε αυτήν την λεπτή ισορροπία , θα ελαχιστοποιούμε με το ενδεχόμενο να χτυπήσουν στην Ελλάδα , θα σώσουμε πολλές ζωές … αρκεί , να το οργανώσουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά … κύριοι.
Ένα είναι σίγουρο . Δεν φταίμε εμείς για αυτήν την κατάσταση αφού έγκαιρα γνωρίσαμε της αδυναμία μας .

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top