GuidePedia

0

Αλλα οκτώ άτομα, πιθανότατα τρομοκράτες, πέρασαν στην Ευρώπη από την Ελλάδα έχοντας το ίδιο πλαστό διαβατήριο, με αυτό που βρέθηκε στο  πτώμα του βομβιστή έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Παρίσι!
Στα διαβατήρια αναγράφεται το όνομα του Ahmad Almohammad και η ημερομηνία γέννησης του, χωρίς καμία αλλαγή στους αριθμούς και τα στοιχεία με το διαβατήριο του  βομβιστή που ανατινάχθηκε. Να σημειωθεί πως ο Αχμάντ Almohammad, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1990 στη συριακή πόλη Idlib και πρόκειται για αληθινό πρόσωπο που φαίνεται να σκοτώθηκε πριν λίγους μήνες στη Συρία.
Ο ένας εκ των οκτώ που συνελήφθησαν, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν πριν ένα μήνα στη Λέρο.
Η αστυνομία της Σερβίας χτες συνέλαβε στα σύνορά της, έναν ακόμη άνδρα ο οποίος είχε ακριβώς πιστό αντίγραφο με αυτό του βομβιστή που έπεσε νεκρός την Παρασκευή.
Το γεγονός ότι τρομοκράτες εισέρχονται με πλαστά διαβατήρια στην Ευρώπη, αποδεικνύει ότι όλα τα έγγραφα είναι προϊόντα απομίμησης από τη Μέση Ανατολή και έχουν σκοπό να ξεγελάσουν τις ευρωπαϊκές αρχές με το πρόσχημα ότι είναι πρόσφυγες και ζητούν άσυλο.
Μέχρι σήμερα 670.000 πρόσφυγες, λάθρο και ποιος ξέρεις πόσοι τρομοκράτες έχουν φθάσει στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο παραμονής τους στην Ευρώπ.
Ο Keith Vaz, πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων πρόσθεσε "Πρέπει επειγόντως να εφοδιάσουμε στα νότια ευρωπαϊκά σύνορα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να αποτρέψουν την απάτη με τα πλαστά διαβατήρια. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ζωές των Ευρωπαίων και Αμερικάνων πολιτών μπορεί να τεθούν υπό κίνδυνο".
Για να κλείσουν τα σύνορα δεν το συζητά κανείς! Μόνο η Ουγγαρια, η Γερμανία ή η Γαλλία έχουν τέτοια δικαιώματα. Οχι η Ελλάδα!
Ακόμη 3.278 πρόσφυγες και λάθρο αποβιβάστηκαν τελείως ανεξέλεγκτα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, από δύο πλοία που κατέπλευσαν σε αυτό.
Ειδικότερα, το πλοίο «Τέρα Τζετ» μετέφερε από την Λέσβο στον Πειραιά 1.729 άτομα και το πλοίο «Αριάδνη» μετέφερε από τη Μυτιλήνη 1.229 και από τη Χίο 320 άτομα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top