GuidePedia

0


Την πλήρη και ολοκληρωτική ηλεκτρονική επικράτηση των Ρώσων στον πόλεμο της Συρίας, αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürrriyet, η οποία επικαλείται πληροφορίες του πάντα καλά ενημερωμένου ισραηλινού πρακτορείου ειδήσεων, Debka.

Όπως αναφέρεται, οι Ρώσοι έχουν στείλει στην στρατιωτική βάση τους στην Lazkiye δυο υπέρ εξοπλισμένα ρωσικά İlyushin -20, (İL-20), τα οποία έχουν κυριαρχήσει στον εναέριο χώρο μεταδίδοντας πληροφορίες για όλες τις κινήσεις των Τζιχαντιστών, της συριακής αντιπολίτευσης, ακόμα και των Αμερικανών και των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή

Τα ρωσικά αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πετούν επί δωδεκάωρου βάσεως και μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Ρώσων στην Lazkiye, οι οποίες προωθούνται άμεσα στα μέτωπα των επιχειρήσεων. Του ίδιου τύπου αεροσκάφη έχουν σταλεί από τους Ρώσους και στη ιρακινή αεροπορική βάση Takaddun, εκτελώντας και εκεί ανάλογη υπηρεσία.

Παράλληλα οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει στην ίδια βάση στην Συρία οπλικά συστήματα Borisoglebsk 2, υποκλοπής συνομιλιών, που έχουν την δυνατότητα να μην τους ξεφεύγει καμία ραδιοηλεκτρονική επικοινωνία του αντιπάλου. Τα οπλικά αυτά συστήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ουκρανία από τους φιλορώσους με εξόχως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στην Συρία έχουν προωθηθεί στην περιοχή των βουνών Nuseyriye, για να υποκλέπτουν και να πιάνουν όλες τις επικοινωνίες του εχθρού. Ακόμα και οι Αμερικανοί, όπως αναφέρεται, έχουν ανησυχήσει για την αποτελεσματικότητα αυτών των οργάνων υποκλοπής και όπως πιστεύεται από τις 22 Οκτωβρίου και μετά έχουν υποκλέψει όλες τις κινήσεις των αμερικανικών αεροσκαφών στην περιοχή.

Όλα αυτά δείχνουν την μεγάλη αποφασιστικότητα της Αρκούδας να μην υποχωρήσει και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο της Συρίας, δίνοντας παράλληλα και ένα μάθημα στους εγκληματικούς υποστηρικτές των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top