GuidePedia

0

Είναι γνωστό και πάρα πολλές φορές καταγεγραμμένο, πως οι επισκέψεις της ΜΙΤ στη Θράκη είναι συστηματικές και γίνονται μέσα στα πλαίσια ενός πολισχεδούς στρατηγικού σχεδιασμού που αφορά από τις επαφές με συγκεκριμένους μουσουλμάνους και φτάνει έως την «έντονη παρουσία του τουρκικού κράτους» που λειτουργεί πιεστικά ή τονωτικά στους γηγενείς μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης. Αυτές οι επισκέψεις, μάλιστα, κορυφώνονται ποσοστικά κατά την διάρκεια προεκλογικών περιόδων στην Ελλάδα... Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν χρειάζεται καμία επεξήγηση...
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Στα κατά καιρούς δημοσιεύματά μας σχετικά με την «κυκλοφορία» των ανδρών της ΜΙΤ είχαμε προσδιορίσει το «μεγαλείο» με το οποίο εμφανιζόταν, δηλαδή με αυτοκίνητα – τζιπ μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρου και, συνήθως, με φιμέ τζάμια (σχεδόν όλα με πινακίδες Κωνσταντινούπολης). Οι συνεργάτες τους επί ελληνικού εδάφους, μάλιστα, είχαν (και θρασύτατα συνεχίζουν να έχουν παρά το ότι γνωρίζουν ότι έχει γίνει αντιληπτό από τις ελληνικές αρχές) σημείο αναγνώρισής τους στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, μία στενή κόκκινη κορδέλα που ανεμίζει στην ραδιοφωνική κεραία ή βρίσκεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και σε εμφανές σημείο...!

Την επομένη των εκλογών συνεχίζεται η επιστροφή των μουσουλμάνων τούρκων συγγενών, που ήρθαν για να ψηφίσουν και να συναντηθούν με τους εδώ συγγενείς τους. Αυτοί χρησιμοποιούν –κατά κόρον- καινούργια αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού (συνήθως μάρκας Skoda) και αναγνωρίζονται σχετικά εύκολα, επειδή πρόκειται για οικογένειες.

Την ημέρα των εκλογών, όμως την Θράκη επισκέφθηκαν και τούρκοι (συγγενείς γηγενών μουσουλμάνων) με λεωφορεία, προκειμένου και αυτοί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα...(;) (Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο αριθμός των εισερχομένων εκ Τουρκίας ψηφοφόρων δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα ποσοστιαία, αλλά ενισχύει και επί της ουσίας αλλοιώνει μόνο αριθμητικά τον αριθμό των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης).

Το αξιοπερίεργο αυτών των εκλογών ήταν πως η ΜΙΤ (μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών της Τουρκίας) άλλαξε πρόσωπο. Επειδή έγινε γνωστή η επιλογή και χρήση μαύρων τζιπ μεγάλου κυβισμού, η ηγεσία της ΜΙΤ αποφάσισε να ανακαινίσει – αλλάξει τον στόλο των οχημάτων που χρησιμοποιεί για τις επισκέψεις των «περιπολιών» της στην Ελλάδα. Έτσι, αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού, καινούργια, γερμανικής και ιταλικής κατασκευής, στα οποία επέβαιναν 2 και σπάνια 3 άτομα. Τα αυτοκίνητα αυτά «όργωσαν» τα ορεινά των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ δεν ξέχασαν να κάνουν και νυχτερινές επισκέψεις σε χωριά που βρίσκονται σε πεδινές και ημιπεδινές περιοχές των συγκεκριμένων νομών, όπου τους ανέμεναν άνθρωποι του τουρκικού προξενείου...
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως οι μετακινήσεις των τούρκων πρακτόρων είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και γίνονται μέσα στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας, χωρίς να παραβιάσουν ούτε στο ελάχιστο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας…!

Φαίνεται πως η νέα τουρκική προξενική αρχή της Κομοτηνής έχει κάνει μία σειρά εισηγήσεων, οι οποίες εισακούστηκαν από την τουρκική κυβέρνηση και τις «αρμόδιες» τουρκικές υπηρεσίες και έγιναν αποδεκτές. Μεταξύ αυτών των εισηγήσεων θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η πρόταση για το εγχείρημα στην (επιτυχημένη) κατάκτηση μίας ακόμη βουλευτικής έδρας από μουσουλμάνο προσκείμενο στην Άγκυρα ανήκει στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, που παίρνει πλέον «επιθετική» θέση, δημιουργώντας συνθήκες άκρως ενδιαφέρουσες και λίαν επικίνδυνες για την Ελληνική Θράκη.

ΥΓ: Να σημειωθεί πως ενίοτε στις επισκέψεις τους οι άνδρες της ΜΙΤ μεταφέρουν στα αυτοκίνητά τους γεμάτες χαρτοσακούλες (χωρίς ένδειξη επιχείρησης πάνω σε αυτές) στα πίσω καθίσματα των οχημάτων τους… τόσο όταν έρχονται για... "επισκέψεις" όσο και κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία. να τονισθεί επίσης ο ρόλος που έχει διαδραματίσει και διαδραματίζει η ΜΙΤ σε γειτονικές με την Τουρκία χώρες, όπως είναι το Ιράκ κα η Συρία. Ίσως, κάποιοι, αν έχουν ελάχιστη συναίσθηση της ευθύνης τους, κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν στους συγκεκριμένους "επισκέπτες" πριν αυτοί δημιουργήσουν συνθήκες που δεν αντιμετωπίζονται με φυσιολογικούς τρόπους (η ΜΙΤ διαθέτει εξαίρετη τεχνογνωσία στον τομέα δημιουργίας πυρήνων ανωμαλίας σε ξένες χώρες). Μέχρι στιγμής πάντως, στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και στους αρμόδιους κρατικούς φορείς δεν υπάρχει ούτε και η σκέψη περί προγραμματισμού και εκτέλεσης κινήσεων ανάδρασης της τουρκικής υπερκινητικότητας στην Θράκη. Το γιατί συμβαίνει αυτό θα το ερευνήσουν και θα το αποδώσουν σε όλο το θλιβερό του μεγαλείο οι ιστορικοί του μέλλοντος που θα απογυμνώσουν και όλες εκείνες τις τραγικές προσωπικότητες που φέρουν την ευθύνη για την εθνική κυριαρχία και την ασφάλεια της χώρας...

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top