GuidePedia

0

Γράφει ο Ηλίας Ηλιόπουλος*
Ιταμή, θρασύτατη και απαράδεκτη ήταν η επίθεση, που εξαπέλυσε η «Κομμισσιόν» της λεγομένης «Ε.Ε.» εναντίον της ρωσσικής εταιρείας «GAZPROM» (22/4).
Η (βαθύτατα αντιδημοκρατική) ολιγαρχική υπερεθνική ελίτ των Βρυξελλών είχε το θράσος να …κατηγορήσει την «GAZPROM» για δήθεν «παραβίαση» των υποτιθεμένων «αντιμονοπωλιακών αρχών» της λεγομένης «Ε.Ε.».

Τι να …«πρωτοθαυμάσει» κανείς! Την απύθμενη υποκρισία της μετα-μοντέρνας, τεχνο-φασιστικής, ολοκληρωτικής υπερεθνικής χούντας των Βρυξελλών, που παγίως αποτρέπει τον ελεύθερο ανταγωνισμό και πάντοτε βυσσοδομεί, με πολιτικά μέσα και πολιτικές μεθοδεύσεις, κατά παντός σοβαρού δυνητικού ανταγωνιστού, όστις ήθελε εμφανισθεί;

Ή να καγχάσουμε με το …«ανέκδοτο» για δήθεν παραβίαση των «αντιμονοπωλιακών» αρχών (!) της λεγομένης «Ε.Ε.»; Όταν τυγχάνει γνωστόν εις όλους τους σοβαρούς και ανεξαρτήτους (ήγουν: μη ευρω-επιδοτούμενους) οικονομολόγους, παγκοσμίως, ότι το ιδιάζον αυτό ολοκληρωτικόν υπερεθνικόν μόρφωμα της ούτω καλουμένης «Ε.Ε.» αποτελεί την επιτομή της μονοπωλιακής αντιλήψεως και πρακτικής; Ότι το εν λόγω μόρφωμα των Βρυξελλών έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια και κάθε κανόνα της δήθεν «ελευθέρας οικονομίας», εις την οποίαν τάχα ομνύει, θυμίζοντας, στην πραγματικότητα, κατά μιαν διαβολική ειρωνεία της Ιστορίας, μία «post-modern» επανέκδοση της χειρότερης εκδοχής της πάλαι ποτέ σοβιετικής «νομενκλατούρας» – κάνοντας τους αυθεντικά φιλελευθέρους Αγγλοσάξονες οικονομολόγους και θεωρητικούς να διερωτώνται «Who won the Cold War?» και να ομιλούν περί κακόγουστης φάρσας της Ιστορίας και «post-mortem» εκδικήσεως του …Υπαρκτού Σοσιαλισμού;

Να θαυμάσει κανείς την αναισχυντία της υπερεθνικής ολοκληρωτικής χούντας των Βρυξελλών, η οποία, σημειωτέον, παρανομεί κατάφωρα και εξακολουθητικά, συμμετέχουσα (και δη ενεργώς) στον οικονομικό πόλεμο, που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσσικής Ομοσπονδίας; Υπενθυμίζεται ότι η επιβολή οικονομικών και αναλόγων κυρώσεων υπό ενός κράτους ή ομάδος κρατών εις βάρος άλλου κυριάρχου κράτους αποτελεί ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, όπως υπενθύμισε προσφάτως και ο κορυφαίος διεθνώς Αμερικανός ιστορικός και νομομαθής Alfred de Zayas (διατελώ ευγνώμων προς τους φίλους εξ Εσπερίας, οι οποίοι είχαν την ευγενή καλωσύνη να μου αποστείλουν προ μηνός το σχετικό κείμενο – ειρήσθω εν παρόδω: οι εν Αθήναις ευρώδουλοι, προσκυνημένοι, φραγκολεβαντίνοι, ψευδοσυντηρητικοί, «ελαφρο-δεξιοί», «γιαλαντζί» φιλελεύθεροι και «χαβιαρο-αριστεροί» θα εκπλαγούν τα μάλα, εάν πληροφορηθούν την τεράστια εκτίμηση και τον βαθύτατο σεβασμό, των οποίων χαίρουν, σήμερα που μιλάμε, η Ρωσσία και η Ηγεσία της, μεταξύ των υγιών πατριωτικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Δύση!).
Την προσήκουσα απάντηση στα θρασύδειλα ανδρείκελα των Βρυξελλών (θλιβερούς υπαλληλίσκους της υπερεθνικής χρηματοπιστωτικής ελίτ και λωβοτομημένους «αππαράτσικ» ενός ιδιαζόντως απεχθούς, μετα-μοντέρνου τεχνο-φασιστικού Λεβιάθαν) έδωσαν βεβαίως τόσον η GAZPROM όσον και ο Ρώσσος ΥΠ.ΕΞ. κ. Σέργιος Λαβρώφ.

Φυσικά, δεν ήτο τυχαίον το γεγονός ότι το κατά των Ρώσσων έδικτον της υπερεθνικής ολιγαρχικής χούντας των Βρυξελλών ήλθε μίαν μόλις ημέρα (!) μετά την επίσκεψη του επικεφαλής της ρωσσικής εταιρείας κ. Αλεξίου Μύλλερ στην Ελλάδα και των λίαν επιτυχών συνεργασιών, που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκροτήσεως κ. Λαφαζάνη, σχετικά με το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα της διασυνδέσεως του Ελληνικού Χώρου με τις ρωσσικές ενεργειακές αρτηρίες.
Τόοοσο (!) πολύ, λοιπόν, τρέμουν τα κλωνοποιημένα βιο-ρομπότ της υπερεθνικής, εθνοφοβικής και δημοφοβικής ελίτ των Βρυξελλών (και τα αφεντικά τους) την ιδέα της ενεργειακής και εν γένει στρατηγικής συζεύξεως του (ανεκτίμητης γεωπολιτικής αξίας) Ελληνικού Χώρου με την φυσική ενδοχώρα του – τουτέστιν την μείζονα Ηπειρωτική, Ευρασιατική Δύναμη;

* Ο κ. Ηλίας Ηλιόπουλος είναι Διδάκτωρ Ιστορίας Ανατολικής Ευρώπης (Dr. phil) του Πανεπιστημίου Μονάχου, τ. Διευθυντής του Τμήματος Πολιτικών & Στρατηγικών Σπουδών και τ. Καθηγητής της Έδρας Πολιτικών & Στρατηγικών Σπουδών της Διεθνούς Σχολής Πολέμου Βαλτικής (Tartu, Εσθονία).

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top