GuidePedia

0

Οι διαπραγματεύσεις για το θέμα της Ελλάδας συνεχίζονται με πρωτοφανή παγκόσμια κινητοποίηση. Πέραν των Η.Π.Α. και ο Καναδάς ζήτησε να υπάρξει συμβιβασμός στο θέμα του χρέους της Ελλάδας, λέγοντας στο Reuters πως ενώ η Αθήνα δεν πρέπει να αποκηρύξει συνολικά το χρέος της (μέσα στ μαντρί δηλαδή), οι πιστωτές της πρέπει κι αυτοί να εργασθούν μαζί της για να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση.

Αναρωτιόμαστε αν αυτή η «λύση» θα δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες, ώστε να φτάσουμε σε διατλαντικό κέντρο αποφάσεων που θα ρυθμίζει τα του δυτικού κόσμου με προοπτική να εισέλθουν σε αυτό κι άλλες ελεγχόμενες από την παγκόσμια διαπλοκή χώρες. Ενδεχόμενα προταθεί μάλιστα σύντομα και νέο νόμισμα που θα αντικαταστήσει αν αρχή ευρώ και δολάριο.

Η διατλαντική ένωση έχει προταθεί εδώ και καιρό από την Ουάσινγκτον και μέχρι στιγμής το Βερολίνο εμφανιζόταν διστακτικό, προκειμένου να μην χάσει την πρωτοκαθεδρία. Άραγε τώρα θα εξαναγκαστεί να συμφωνήσει;

Ζούμε τις εξελίξεις φίλοι και φίλες μας και όλα δείχνουν παγκόσμια κυβέρνηση με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν και πλέον διογκώνονται επικίνδυνα με αρχή την Ελλάδα.

Ο λύκος αλλάζει συμπεριφορά και παρουσιάζεται φιλικότερος προς τις λαϊκές μάζες. Έτσι… φιλικά θα προταθεί και η ιδέα της παγκόσμιας δήθεν συνεργασίας, την οποία όποιος απορρίπτει θα ονομάζεται εχθρός της ειρήνης. Ο πλανήτης οδηγείται με εντατικούς ρυθμούς σε πρωτόγνωρες για όλους μας καταστάσεις.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top