GuidePedia

0

«Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, αλλά η γεωγραφική τοποθεσία δεν μπορεί να αλλάξει»

¨από μικρό παιδί και υπερφίαλο μαθαίνεις αλήθειες¨.

Όταν σήμερα κατέβαινε ο κ Νταβούντογλου από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και του έστρωναν
το κόκκινο χαλί… ¨ήταν όλα τα λεφτά¨ για τους οφθαλμούς μας.
Ξεφύγαμε βρε παιδάκι μου λίγο από το γαϊτανάκι της Τρόικας.
Από εκεί λοιπόν βούρ για το Προεδρικό και μάλλον όπως δείχνει η επικαιρότητα μπορεί και να είναι και ο τελευταίος τούρκος πρωθυπουργός με τον οποίον κλείνει την θητεία του ο κ. Παπούλιας.
Μήπως όμως είναι κολλητικό και κλείσουν και άλλοι τις θητείες τους;
Εκεί λοιπόν ο prime minister είπε κάτι που κάποιους ενόχλησε, ενώ δεν θα έπρεπε γιατί έλεγε μια μεγάλη αλήθεια που έρχεται εκ της περιρρέουσας γεωπολιτικής κατάστασης για την οποία πολλά ειπώθηκαν και συνεχίζουν να λέγονται.
«Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, αλλά η γεωγραφική τοποθεσία δεν μπορεί να αλλάξει», είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας .Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, για το 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα και αύριο. http://infognomonpolitics.blogspot.gr 5/12/14
Έχει ¨απόλυτο δίκαιο¨ γιατί η Κωνσταντινούπολη, η Ιωνία, η Καππαδοκία, ο Πόντος θα έχουν πάντα το άρωμα της Ρωμιοσύνης.
Έχει ¨δίκαιο¨ γιατί οι γεωγραφικές τοποθεσίες οριοθετούνται από τα ιστορικά μνημεία .τα μαρτυρικά αίματα και τις ασίγαστες μνήμες.
Έχει δίκαιο γιατί ¨μπορούν να αλλάξουν όλα εκτός από τις γεωγραφικές τοποθεσίες¨ κατά την ανωτέρω δήλωση και κανείς φυσικά δεν ξέρει τι γίνεται τους επόμενους μήνες.
Ο Νταβούντογλου δίχως να το θέλει είπε μια μεγάλη αλήθεια..
Η χώρα στην οποία πρωθυπουργεύει περιλαμβάνεται μέσα στην γεωγραφική τοποθεσία που οριοθετήθηκε από το χιλιόχρονο Βυζάντιο.
Και αν αμφιβάλλει ας δει όλους τους γεωγραφικούς χάρτες της περιοχής που τα περισσότερα τοπωνύμια είναι παραφρασμένα από τα Ελληνικά στα τούρκικα.
Αυτή λοιπόν η γεωγραφική τοποθεσία δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Καληνύχτα κ. Νταβούντογλου και μην ξεχάσεις το ταξίδι σου αυτό . Εκεί που θα επιστρέψεις πάλι ¨μυρίζει¨ Ελλάδα.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top