GuidePedia

0
pagvmara

Χωρίς συμφωνία έφυγε η Τρόικα  με τα τεχνικά κλιμάκιά της να επιστρέφουν στην Αθήνα αρχές Δεκεμβρίου. Με όλη αυτή την κατάσταση (Τρόικα, δολοφονίες, άρση πλειστηριασμών, χαράτσια, υψηλοί φόροι) επικρατεί «παγωμάρα» στην ελληνική κοινωνία και κανένας δεν έχει όρεξη για κάτι άλλο πέρα από την γκρίνια και την απαισιοδοξία που εμφυτεύουν τα μεγάλο-ΜΜΕ στα μυαλά των ανθρώπων.
Και ενώ η «τρομοκρατία» των Ελλήνων καλά κρατεί, αντηχούν φωνές για την έλλειψη επενδύσεων στην Ελλάδα, η οποία σαφώς και οφείλεται στην παράλογα υψηλή φορολογία. Καλό και το Wi-Fi δεν λέμε, αλλά η Ελλάδα δεν είναι παιδάκι που του δίνεις γλειφιτζούρι για να πάψει να κλαίει. Οι αντοχές των Ελλήνων, όσο σκληρές κι αν είναι, τελειώνουν. Σε αυτό φταίει σαφώς και η αξιωματική αντιπολίτευση που δεν έχει κάτι να αντιπροτείνει. Αντιθέτως υπόσχεται περαιτέρω αύξηση των φόρων, ώστε να αποτραπούν και οι πλέον «γενναίες» επιχειρήσεις από το να έρθουν για επενδύσεις στην χώρα μας. Έτσι ας ξεχάσουμε το φρέσκο χρήμα!
Μα είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν μερικοί; Το επιχειρείν πρέπει να βοηθηθεί. Τόσοι Έλληνες πασχίζουμε να τα φέρουμε βόλτα με δικές μας πρωτοβουλίες και το κράτος αποτρέπει τους πάντες από το να επενδύσουν στην Ελλάδα και να παιχτεί επιτέλους λίγη μπάλα, για να το πούμε λαϊκά. Όσο οι φόροι και η γραφειοκρατία κρατούν τους Έλληνες δεμένους και τους επενδυτές μακριά, τα πράγματα θα χειροτερεύουν, όπερ και επιθυμούν οι παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι δεν ησυχάζουν, αν δεν δουν όλους τους Έλληνες εξαρτημένους δούλους ενός πλήρως σοβιετικοποιημένου κράτους.
Ωστόσο και η υπομονή έχει τα όριά της…
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top