GuidePedia

0

"ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ"
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ευθεία προειδοποίηση του Νίκου Δένδια περί άκρων που υπάρχουν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση,και η νεοταξική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει εντός των ημερών σε συλλήψεις στελεχών του.
Η κυβέρνηση δείχνει να τα παίζει όλα για όλα, και για να ξεφύγει από το πολιτικό της αδιέξοδο, είναι διαθέσιμη να εγκλείσει, ή να φοβίσει τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να απομονώσει και να αποβάλλει τα ακραία στοιχεία από το εσωτερικό του δήλωσε:
«Έχω πει επανειλημμένα ότι υπάρχουν μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακραία στοιχεία. Και έχω καλέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τα απομονώσει και να τα αποβάλει. Αν με ρωτάτε όμως αν είμαι έτοιμος να δεχθώ ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, στο σύνολό του, είναι “άκρο”, αυτό αξιωματικά δεν μπορεί να το δεχθεί κάποιος. Ειδικά αν συνυπολογίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την ψήφο του 27% του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Δένδιας σε συνέντευξή του στα Νέα, ερωτηθείς για το αν θεωρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα από τα δύο άκρα, προσθέτοντας: «είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον τόπο, για την κοινωνία, αλλά και για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ να απομονώσει τα ακραία στοιχεία που υπάρχουν στο εσωτερικό του»
Στη συνέχεια ο υπουργός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα παρακολούθησης του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας: «Καμία υπηρεσία αυτού του υπουργείου δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται θεσμικά να παρακολουθεί πολιτικό κόμμα, βουλευτές ή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπονοούμενα για το φαίνεσθαι και όχι γιατί διαθέτει πληροφόρηση πως συμβαίνει κάτι τέτοιο».
Για το ότι πήρε την ψήφο του 27% του ελληνικού λαού, ποσώς ενδιαφέρει την νεοταξική κυβέρνηση, καθότι αδιαφόρησε και για το 7% (καταγεγραμμένο εκλογικά, 14% δημοσκοπικά) που ψήφισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Η κυβέρνηση γενικώς αδιαφορεί για οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία, καθότι περνάει αφειδώς νόμους με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, παρακάμπτοντας την Βουλή,και αδιαφορεί παντελώς για την γνώμη του ελληνικου΄λαού, και ακόμα περισσότερο για την ψήφο του.
Άλλωστε εάν δεν υπάρχει κανείς αξιόπιστος αντίπαλος για να ψηφιστεί, η κυβέρνηση θα παραμείνει κυβέρνηση, και θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top