GuidePedia

0

Ο ξεχασμένος πόλεμος - Βίντεο με σφοδρή μάχη στην Jober εναντίον ανταρτών.


Μπορεί η Συρία να μοιάζει ξεχασμένη από τα διεθνή ΜΜΕ ύστερα κμαι από την συμφωνία για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου από τον Bashar Al Assad –εάν βέβαια τελικά αυτή προχωρήσει στην πλήρη υλοποίησή της- παρόλα αυτά οι μάχες συνεχίζονται.
Και συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα  με τις κυβερνητικές δυνάμεις να πραγματοποιούν συνεχείς επιχειρήσεις για την εκκαθάριση εστιών αντίστασης των μισθοφόρων.
Μια τέτοια μάχη φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί του γνωστού από τα καλά ρεπορτάζ του πρακτορείου ANNA. Σε αυτή κυβερνητικές δυνάμεις με τη συνοδεία αρμάτων μάχης πραγματοποιούν επιχείρηση για την εκδίωξη ανταρτών από σχολικό συγκρότημα στο προάστιο Jobar της βορειο ανατολικής Δαμασκού.
Βέβαια υπάρχουν και απώλειες όπως φαίνεται στο τέλος του βίντεο όταν όλμος των ανταρτών πλήττει ομάδα Σύρων στρατιωτών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Οι επιχειρήσεις του συριακού Στρατού είναι συνεχείς στη Δαμασκό προκειμένου να εκκαθαριστούν και οι τελευταίοι θύλακες αντίστασης των ανταρτών-μισθοφόρων στην πρωτεύουσα της Συρίας.
Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση των μαχών  και της κατάστασης των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα μέχρι και στις 15 Σεπτεμβρίου.



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top