GuidePedia

0

Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur-De-Lis, Ισλάμ, Ιουδαισμός και το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας . Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου εντός ολίγου.
«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε, είναι δική μας δημιουργία,
δική μας αναζήτηση.»
Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς σας να σας κλείνουν τον Νου, αν μπορείτε φυσικά …
«Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Εάν σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη.»
«Η μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού για να το καταφέρουν ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ. Οι φτωχοί Άραβες έπεσαν θύματα ενός από τα πιο έξυπνα σχέδια που υλοποίησαν ποτέ οι δυνάμεις του σκότους. Οι πρώτοι Χριστιανοί (τα καλά πρόβατα και φυσικά κατά 99% Οργανικές Πύλες) πηγαίνανε παντού και χτίζανε τις μικρές τους εκκλησίες, αλλά συναντούσαν σθεναρή αντίσταση. Οι Εβραίοι και η Ρωμαϊκή κυβέρνηση κυνηγούσαν τους πιστούς του Χριστού για να σταματήσουν τους πιστούς του Χριστού από το να εξαπλωθούν. Α
λλά οι Εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης, και το 70 μκε οι Ρωμαϊκές αρχές κάτω από τον Στρατηγό Titus κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον μεγάλο Ιουδαϊκό ναό που ήταν η καρδιά της Ιουδαϊκής πίστης … εκπληρώνοντας την προφητεία στο κατά Ματθαίον 24:2.»
9
«Σε αυτό το ιερό μέρος εκεί όπου στεκόταν ο ναός του Σολομώντος, στέκεται το τζαμί Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου σαν το δεύτερο πιο ιερό μέρος του Ισλάμ. Σαρωτικές αλλαγές φυσούσαν παντού. Η διαφθορά, η απληστία, η σκληρότητα, η διαστροφή και οι επαναστάσεις έτρωγαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Ο διωγμός των Χριστιανών ήταν άχρηστος καθόσον συνέχιζαν να ζουν με το κήρυγμα του Χριστού.»
«Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο Σατανάς να σταματήσει αυτό το ρεύμα ήταν να δημιουργήσει μια πλαστή «Χριστιανική» θρησκεία για να καταστρέψει την δουλειά του θεού. Η λύση βρισκόταν στην Ρώμη. Η θρησκεία τους είχε έρθει από την αρχαία Βαβυλώνα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα face-lift.  Αυτό δεν συνέβη σε μια νύχτα, αλλά άρχισε με τα συγγράμματα των πρώτων πατέρων της εκκλησίας.»
«Ήταν μέσω αυτών των γραπτών που η νέα θρησκεία θα σχηματιζόταν. Το άγαλμα του Jupiter (Δία) στο τέλος το ονόμασαν Άγιο Πέτρο, και το άγαλμα της Venus (Αφροδίτης) μετονομάστηκε Παρθένα Μαρία. Το σημείο που επιλέχθηκε για αρχηγείο ήταν ένας από τους επτά λόφους της Ρώμης και λεγόταν Vaticanus, το μέρος του ερπετού που βουτά στην θάλασσα όπου στεκόταν ο Σατανικός ναός του Ιανού.»

5«Η μεγάλη ψεύτικη θρησκεία ήταν ο Ρωμαιοκαθολικισμός, αποκληθείσα (Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης) Αποκάλυψη 17:1-5. Μεγάλωσε για να μπλοκάρει το κήρυγμα, να σφάξει τους πιστούς του Χριστού, να φτιάξει θρησκείες, να δημιουργήσει πολέμους και να κάνει τα έθνη να μεθύσουν με το κρασί της πορνείας της όπως θα δούμε.»
«Οι τρείς μεγάλες θρησκείες ‘προσέξτε όλες μονοθεϊστικές (sic)– κάθε μια έχει το ιερό της μέρος όπου στρέφεται για καθοδήγηση. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός κοιτά το Βατικανό σαν την Ιερή του Πόλη. Οι Εβραίοι κοιτάνε τον τοίχο των θρήνων στην Ιερουσαλήμ, και οι Μουσουλμάνοι κοιτάνε την Μέκκα σαν την Ιερή πόλη τους.
Στην αρχή, οι άραβες επισκέπτες φέρνανε δώρα στο «Σπίτι του Θεού», και οι φύλακες της Kaaba ήτανε ευγνώμονες για όλους τους επισκέπτες. Μερικοί φέρνανε τα είδωλα τους και επειδή δεν θέλανε να προσβάλουνε τους άλλους ανθρώπους, τοποθετούσανε τα είδωλα τους εντός του ιερού. Λέγεται ότι οι Εβραίοι κοιτούσανε την Kaaba ως απομακρυσμένη σκηνή του Κυρίου με ευλάβεια μέχρι που μολύνθηκε με είδωλα.
«Σε μια φυλετική διαμάχη για το πηγάδι του Zamzam, ο θησαυρός της Kaaba και οι προσφορές των πιστών είχαν πεταχτεί μέσα στο ποτάμι και το είχαν γεμίσει με άμμο και εξαφανίστηκε. Πολλά χρόνια αργότερα ο Adb Al-Muttalib είχε οράματα που του λέγανε που να βρει το πηγάδι και τον θησαυρό του. Έγινε ο ήρωας της Μέκκας, και προοριζόταν να γίνει ο παππούς του Μωάμεθ. Πριν από αυτό το γεγονός ο Αυγουστίνος έγινε επίσκοπος Βορείου Αφρικής κερδίζοντας αποτελεσματικά και φέρνοντας τους Άραβες στον Ρωμαιοκαθολικισμό, περιλαμβάνοντας ολόκληρες φυλές. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους προσηλυτισμένους στον Καθολικισμό που αναπτύχθηκε η έννοια ενός Άραβα προφήτη.»
8
«Ο πατέρας του Μωάμεθ πέθανε από αρρώστια. Τότε οι γιοι που γεννιόνταν σε μεγάλες Αραβικές φαμίλιες σε μέρη όπως η Μέκκα στελνόντουσαν στην έρημο να θηλάσουν μέχρι να απογαλακτιστούν και να περάσουν μέρος της παιδική τους ηλικίας με φυλές Βεδουίνων για εκπαίδευση και για να αποφύγουν τις πληγές των πόλεων.»
«Όταν η μητέρα του και ο παππούς του επίσης πέθαναν, ο Μωάμεθ ζούσε με τον θείο του, όταν ένας Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έμαθε για την ταυτότητα του και είπε, «Πάρε τον γιό του αδελφού σου πίσω στην χώρα του και φυλαξέ τον από τους Εβραίους, γιατί μα τον θεό, αν τον δούνε και μάθουν για αυτόν αυτό που εγώ ξέρω, θα του προκαλέσουν κακό. Μεγάλα πράγματα περιμένουν τον γιό του αδελφού σου.»
«Ο Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έβλεπε τις μελλοντικές διώξεις των Εβραίων στα χέρια των ακολούθων του Μωάμεθ. Το Βατικανό ήθελε απελπισμένα την Ιερουσαλήμ για την θρησκευτική της σημασία, αλλά μπλοκαριζόταν από τους Εβραίους.»
«Ένα άλλο πρόβλημα ήταν οι πραγματικοί Χριστιανοί στην Βόρειο Αφρική. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός αποκτούσε ισχύ αλλά δεν ανεχόταν την αντίθεση. Κατά κάποιον τρόπο το Βατικανό έπρεπε να δημιουργήσει ένα όπλο για να εξοντώσει τους Εβραίους και τους αληθινούς Χριστιανούς στην Βόρειο Αφρική που αρνιόντουσαν να δεχθούν τον Ρωμαιοκαθολικισμό. Κοιτάζοντας στην Βόρειο Αφρική, είδαν τα πλήθη των Αράβων σαν το ανθρώπινο δυναμικό που θα έκανε την βρώμικη δουλειά.
12Μερικοί Άραβες είχαν γίνει Ρωμαιοκαθολικοί, και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δίδουν πληροφορίες στους αρχηγούς στην Ρώμη. Άλλοι χρησιμοποιούνταν σε ένα υπόγειο κατασκοπευτικό δίκτυο για να φέρει εις πέρας στο κατευθυντήριο σχέδιο της Ρώμης να ελέγξει την πλειονότητα των Αράβων που απέρριπτε τον Καθολικισμό. Όταν ο ‘Άγιος Αυγουστίνος’ εμφανίστηκε στην σκηνή, ήξερε τι συνέβαινε. Τα μοναστήρια του χρησίμευσαν σαν βάση για την έρευνα και την καταστροφή των αντιτύπων των χειρογράφων που κατείχαν οι πραγματικοί Χριστιανοί.»
«Το Βατικανό ήθελε να δημιουργήσει έναν μεσσία για τους Άραβες, κάποιον που θα μπορούσαν να αναδείξουν σαν μεγάλο αρχηγό, έναν χαρισματικό άνδρα που θα μπορούσαν να εκπαιδεύσουν, και τελικά να ενώσουν τους μη Καθολικούς Άραβες πίσω του, δημιουργώντας έναν δυνατό στρατό που θα μπορούσε τελικά να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ για τον Πάπα. Στην ενημέρωση ο Καρδινάλιος Bea μας είπε αυτήν την ιστορία:
«Μια πλούσια κυρία από την Αραβία που ήταν πιστή ακόλουθος του Πάπα έπαιξε ένα τρομακτικό κομμάτι σε αυτό το δράμα.  Ήταν μια χήρα ονόματι Khadijah. Έδωσε τον πλούτο της στην εκκλησία και αποσύρθηκε σε μια γυναικεία μονή, αλλά της δόθηκε μια αποστολή. Έπρεπε να βρει έναν έξυπνο νεαρό άνδρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Βατικανό για να δημιουργήσει μια νέα θρησκεία και να γίνει ο μεσσίας για τα παιδιά του Ισμαήλ. Η Khadijah είχε ένα ξάδελφο ονόματι Waraquah, που ήταν επίσης ένας πολύ πιστός Καθολικός και το Βατικανό του ανέθεσε τον κρίσιμο ρόλο του συμβούλου του Μωάμεθ. Είχε τρομακτική επιρροή πάνω στον Μωάμεθ.»
15«Σταλθήκανε δάσκαλοι στον νεαρό Μωάμεθ και είχε μια εντατική εκπαίδευση. Ο Μωάμεθ μελέτησε τα έργα του Αγ. Αυγουστίνου που τον προετοίμασαν για το ‘μεγάλο κάλεσμα’.  Το Βατικανό διέθετε Καθολικούς Άραβες κατά μήκος της Βόρειας Ελλάδας που διέδωσαν την ιστορία ότι κάποιος μεγάλος άνδρας θα εμφανιζόταν ανάμεσα στους ανθρώπους και θα ήταν ο εκλεκτός του θεού.
«Ενώ προετοιμαζόταν ο Μωάμεθ, ότι οι εχθροί του ήταν οι Εβραίοι και ότι οι μόνοι αληθινοί Χριστιανοί ήταν οι Ρωμαιοκαθολικοί. Διδάχτηκε ότι οι άλλοι που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους Χριστιανούς ήταν άθλιοι απατεώνες και έπρεπε να καταστραφούν. Πολλοί Μουσουλμάνοι το πιστεύουν.»
«Ο Μωάμεθ άρχισε να λαμβάνει ‘θεϊκές αποκαλύψεις’ και η εξαδέλφη της γυναίκας του ήταν η Καθολική Waraquah τον βοηθούσε να τις ερμηνεύσει. Από αυτά προήλθε το Κοράνι. Τον πέμπτο χρόνο της αποστολής του Μωάμεθ ‘αρχισε η καταδίωξη των πιστών του γιατί αρνιόντουσαν να λατρέψουν τα είδωλα στην  Kaaba.
«Ο Μωάμεθ έδωσε οδηγίες σε ορισμένους από αυτούς να καταφύγουν στην Αβησσυνία όπου ο Negus, ο Ρωμαιοκαθολικός βασιλιάς τους δέχτηκε διότι οι απόψεις του Μωάμεθ ήταν πολύ κοντά στο Ρωμαιοκαθολικό δόγμα. Αυτοί οι Μουσουλμάνοι λάβανε προστασία από Καθολικούς βασιλιάδες λόγω των αποκαλύψεων του Μωάμεθ.»
«Ο Μωάμεθ αργότερα κατέλαβε την Μέκκα και η Kaaba καθαρίστηκε από τα είδωλα. Η ιστορία αποδεικνύει ότι πριν υπάρξει το Ισλάμ, οι Sabeans στην Αραβία στην περιοχή της τωρινής Υεμένης λάτρευαν την σελήνη-θεά που παντρεύτηκε τον ήλιο-θεό. Γέννησαν τρεις θεές που λατρεύονταν σε όλον τον Αραβικό κόσμο ως «οι κόρες του Αλλάχ». Ένα είδωλο που βρέθηκε σε ανασκαφή στην Hazor στην Παλαιστίνη το 1950  δείχνει τον Αλλάχ καθισμένο σε θρόνο με την ημισέληνο στο στήθος του.»
«Ο Μωάμεθ ισχυρίστηκε ότι είχε ένα όραμα από τον Αλλάχ που το είπε, «Είσαι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.» Αυτό ξεκίνησε την καριέρα του σαν προφήτη και εν συνεχεία έλαβε πολλά μηνύματα. Όταν ο Μωάμεθ πέθανε, η θρησκεία του Ισλάμ βρισκόταν σε έκρηξη. Οι νομαδικές Αραβικές φυλές ενώνονταν στο όνομα του Αλλάχ και τον προφήτη του τον Μωάμεθ.»
«Μερικά από τα γραπτά του Μωάμεθ τοποθετήθηκαν στο Κοράνι, άλλα ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν. Είναι τώρα στα χέρια των υψηλόβαθμων «αγίων ανδρών» της Ισλαμικής πίστης (οι Αγιατολάδες).»
«Όταν ο Καρδινάλιος Bea μοιράστηκε τις πληροφορίες αυτές στο Βατικανό, είπε ότι αυτά τα γραπτά φυλάσσονται διότι περιέχουν πληροφορίες που συνδέει  το Βατικανό με την δημιουργία του Ισλάμ. Αμφότερες οι πλευρές διαθέτουν τόσες πολλές πληροφορίες ο ένα για τον άλλο, που αν αποκαλύπτονταν, θα δημιουργούσαν τέτοιο σκάνδαλο που θα ήταν η καταστροφή και των δύο θρησκειών.»
14«Στο «ιερό» τους βιβλίο, το Κοράνι, ο Χριστός θεωρείται σαν ένας προφήτης μόνον. Εάν ο Πάπας ήταν ο αντιπρόσωπος του στην γη, τότε θα πρέπει επίσης να είναι προφήτης του θεού. Αυτό έκανε τους πιστούς του Μωάμεθ να φοβούνται και να σέβονται τον Πάπα σαν άλλο ένα ‘άγιο άνθρωπο’»
«Ο Πάπας κινήθηκε γρήγορα και εξέδωσε Παπικές Βούλες που έδιναν στους Άραβες στρατηγούς άδεια να εισβάλουν και να κατακτήσουν τα έθνη της Βορείου Αφρικής. Το Βατικανό βοήθησε στην χρηματοδότηση αυτών τεραστίων Ισλαμικών στρατιών σε αντάλλαγμα με τρείς χάρες:
1.Εξόντωση των Εβραίων και των Χριστιανών (των αληθών χριστιανών πιστών τους οποίους αποκαλούσαν άπιστους)
2.Να προστατεύουν τους Αυγουστιανούς Μοναχούς και τους Ρωμαιοκαθολικούς.
3.Να κατακτήσουν την Ιερουσαλήμ για την «Αγιότητα του» στο Βατικανό.
«Όσο πέρναγε ο καιρός, η δύναμη του Ισλάμ έγινε τρομακτική – οι Εβραίοι και οι αληθινοί χριστιανοί σφαγιάσθηκαν, και η Ιερουσαλήμ έπεσε στα χέρια τους. Οι Ρωμαιοκαθολικοί δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση ούτε οι ναοί της, σε εκείνη την χρονική συγκυρία. Αλλά όταν ο πάπας ζήτησε την Ιερουσαλήμ εξεπλάγη από την άρνηση τους. Οι Άραβες στρατηγοί είχαν τέτοια στρατιωτική επιτυχία που δεν εκφοβίζονταν από τον πάπα. Τίποτε δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.»
«Κάτω από την κατεύθυνση του Waraquah, ο Μωάμεθ έγραψε ότι ο Αβραάμ πρόσφερε τον Ισμαήλ σαν θυσία. Η βίβλος λέει ότι ο Ισαάκ ήταν η θυσία, αλλά ο Μωάμεθ αφαίρεσε το όνομα του Ισαάκ και έβαλε το όνομα του Ισμαήλ. Σαν αποτέλεσμα αυτού και του οράματος του Μωάμεθ, οι πιστοί Μουσουλμάνοι έκτισαν ένα τζαμί, τον Θόλο του Βράχου προς τιμήν του Ισμαήλ στο μέρος που βρισκόταν ο Ιουδαϊκός ναός που καταστράφηκε το 70 μκε, Αυτό έκανε την Ιερουσαλήμ την δεύτερη πιο ιερή πόλη για την Ισλαμική πίστη. Πως θα μπορούσαν να παραδώσουν ένα τέτοιο ιερό στον πάπα χωρίς να προκαλέσουν επανάσταση;»
«Ο πάπας κατάλαβε ότι αυτό που είχαν δημιουργήσει ήταν εκτός ελέγχου, όταν άκουσε ότι αποκαλούσαν την «Αγιότητα του» άπιστο. Οι Μουσουλμάνοι στρατηγοί ήταν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον κόσμο για τον Αλλάχ και τώρα στραφήκανε κατά της Ευρώπης. Ισλαμιστές πρεσβευτές πλησίασαν τον πάπα και ζήτησαν την αδειά του να εισβάλουν στις Ευρωπαϊκές χώρες.»
«Το Βατικανό εξοργίστηκε, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Η προσωρινή δύναμη και ο έλεγχος του κόσμου θεωρείτο το βασικό δικαίωμα του πάπα. Δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα τον μοιραζόταν με αυτούς που θεωρούσε αλλόθρησκους.»
«Ο πάπας ξεσήκωσε τους στρατούς του και τα ονόμασε σταυροφορίες για να κρατήσει πίσω τα τέκνα του Ισμαήλ από να καταλάβουν την Καθολική Ευρώπη. Οι σταυροφορίες κράτησαν αιώνες και η Ιερουσαλήμ γλίστρησε από τα χέρια του πάπα.»
«Η Τουρκία έπεσε και η Ισπανία και η Πορτογαλία δέχθηκαν εισβολή από τις Ισλαμικές δυνάμεις. Στην Πορτογαλία ονόμασαν ένα ορεινό χωριό “Fatima” προς τιμήν της κόρης του Μωάμεθ, χωρίς να φανταστούν ούτε στα όνειρα τους ότι θα γινόταν διάσημο παγκοσμίως.»
«Χρόνια αργότερα όταν οι Μουσουλμανικές στρατιές ήταν έτοιμες να εισβάλουν στα νησιά της Σαρδηνίας και Κορσικής, και να εισβάλουν στην Ιταλία, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι Ισλαμιστές στρατηγοί συνειδητοποίησαν ότι επεκταθεί πολύ. Είχε έρθει η ώρα των ειρηνευτικών συνομιλιών. Ένας από τους διαπραγματευτές ήταν ο Φραγκίσκος της Ασίζης.»
«Σαν αποτέλεσμα επετράπη στους Μουσουλμάνους να κυριεύσουν την Τουρκία σε ένα Χριστιανικό κόσμο, και οι Καθολικοί να καταλάβουν τον Λίβανο στον Αραβικό κόσμο. Επίσης συμφωνήθηκε ότι οι Μουσουλμάνοι μπορούσαν να χτίζουν τζαμιά στις Καθολικές χώρες χωρίς παρενοχλήσεις όσο ο Ρωμαιοκαθολικισμός μπορούσε να ανθίζει στις Αραβικές χώρες.»
«Ο Καρδινάλιος Bea μας είπε στις μυστικές ενημερώσεις ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί συμφώνησαν να μπλοκάρουν και καταστρέψουν τον κοινό τους εχθρό, τους Χριστιανούς ιεραπόστολους που πιστεύανε στην Βίβλο. Μέσω αυτών των κονκορδάτων, ο Σατανάς μπλοκάρισε τα παιδιά του Ισμαήλ από την γνώση των Γραφών και την αλήθεια.»
«Ένας χαλαρός έλεγχος κρατήθηκε στους Μουσουλμάνους από τους Αγιατολάδες μεχρι κάτω στους Ισλαμιστές ιερείς και τους μοναχούς. Το Βατικανό επίσης ενεργοποιεί μια καμπάνια μίσους ανάμεσα στους Μουσουλμάνους Άραβες και τους Εβραίους. Πριν από αυτό είχαν συνυπάρξει ειρηνικά.»
«Η Ισλαμική κοινότητα βλέπει τον ιεραπόστολο που πιστεύει στην Βίβλο σαν ένα διάβολο που φέρνει δηλητήριο στα παιδιά του Αλλάχ. Αυτό εξηγεί την αποτυχία αυτών των αποστολών στις χώρες αυτές.»
«Το επόμενο σχέδιο ήταν ελέγξουν το Ισλάμ. Το 1910 η Πορτογαλία γινότανε σοσιαλιστική. Κόκκινες σημαίες υπήρχαν παντού και η Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλο και περισσότεροι ήταν κατά της εκκλησίας. ΟΙ Ιησουίτες θέλανε την ανάμιξη της Ρωσίας, και η τοποθεσία του θαύματος της Φατίμα θα έπαιζε τον κύριο ρόλο να τραβήξει το Ισλάμ στην μητέρα Εκκλησία.»
«Το 1917 η παρθένος εμφανίστηκε στην Fatima. «Η Μητέρα του Θεού» είχε τρομερή επιτυχία, μαζεύοντας τεράστια πλήθη. Σαν αποτέλεσμα οι σοσιαλιστές της Πορτογαλίας υπέστησαν σοβαρή ήτα.»
«Οι Ρωμαιοκαθολικοί παγκοσμίως άρχισαν να προσεύχονται για την προσηλύτιση της Ρωσίας και οι Ιησουίτες εφεύραν  τα Εννιάμερα στην Fatima που μπορούσαν να τα τελούν σε ολόκληρη την Βόρειο Αφρική, μοιράζοντας έτσι καλές σχέσεις με τον Μουσουλμανικό κόσμο στην Βόρειο Αφρική. Οι Άραβες θα τιμούσαν την κόρη του Μωάμεθ, πράγμα το οποίο ήθελαν και οι Ιησουίτες να πιστέψουν.»
«Σαν αποτέλεσμα του οράματος της Fatima, ο πάπας Pius XII διέταξε τον Ναζιστικό του στρατό να συντρίψη την Ρωσία και τους Ορθοδοξία και να τους κάνουν Ρωμαιοκαθολικούς.’ Λίγα χρόνια μετά αφότου έχασε τον Παγκόσμιο Πόλεμο ο πάπας Pius XII εξέπληξε τον κόσμο με το ψεύτικο όραμα του ήλιου που χορεύει για να κρατήσει την Fatima στα δελτία ειδήσεων. Ήταν μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή και ο κόσμος το έχαψε.»
«Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μόνο ο πάπας Pius ήταν ο μόνος που είδε το όραμα. Σαν αποτέλεσμα μια ομάδα ακόλουθων έγινε ο παγκόσμιος Μπλέ Στρατός που περιλαμβάνει εκατομμύρια Καθολικούς έτοιμους να πεθάνουν για την ευλογημένη παρθένα.»
«Αλλά ακόμη δεν έχουμε δεί τίποτα. ΟΙ Ιησουίτες έχουν προγραμματίσει την εμφάνιση της Παρθένου Μαρίας πέντε φορές στην Κίνα, τη Ρωσία και πολλαπλές εμφανίσεις στην Αμερική.
Τι έχει να κάνει αυτό με το Ισλάμ; Θα ρωτήσετε εύλογα. Σημειώστε την δήλωση του επισκόπου Sheen:
«Οι εμφανίσεις της Δέσποινας στην Fatima σημάδεψαν το σημείο στροφής 350 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων. Μετά τον θάνατο της κόρης του, ο Μωάμεθ έγραψε ότι αυτή είναι η πιο άγια από όλες τις γυναίκες στον Παράδεισο, δίπλα στην Μαίρη.’
«Πίστευε ότι η Παρθένος Μαίρη διάλεξε να γίνει γνωστή ως η Κυρία μας της Fatima σαν σημάδι για να πείσει τους μουσουλμάνους που πιστεύουν στην γέννηση του από παρθένα, να πιστέψουν στην θειότητα του.»
«Ο επίσκοπος Sheen επισήμανε ότι τα αγαλματίδια των προσκυνητών της παρθένου της Δέσποινας της Fatima έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από Μουσουλμάνους στην Αφρική, την Ινδία , και παντού, και ότι τώρα πολλοί μουσουλμάνοι έρχονται στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.»

6ΣΧΟΛΙΑ: Είναι θέμα προς παρατήρηση -ρητορική- το πρόβλημα με την απίστευτη βλακεία των Μαιμούδων του Παραδείσου που δεν αντιλαμβάνονται τα ολοκάθαρα κι ολοφάνερα προφανή. Τι να γράψω για το Fleur-De-Lis η για το καπέλο του Dagon που φοράει η αυτού αγιότης; Ποιος είναι ο Dagon; Ε βαρέθηκα να τα εξηγώ όλα, ψάξτε σε ένα ενημερωμένο βιβλιοπωλείο, μελετήστε το terrapapers τα έχουμε γράψει ΟΛΑ και μια ματιά, με την Δεύτερη Προσοχή στον Καστανέντα, αλλά και στα γραπτά του Lovecraft, κάντε τους συσχετισμούς με ΔΙΑΚΡΙΣΗ κι αμέσως η Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) θα σταθεί μπροστά σας ολόφανερη.
Α και κάτι άλλο, όσοι από εσάς είστε Καθολικοί κάντε ένα πείραμα, αν μπορείτε. Πάρτε από το αλάτι που χρησιμοποιείται στο φτιάξιμο της όστιας  και προέρχεται αυστηρά ΜΟΝΟΝ από ένα ορυχείο της Πολωνίας, βάλτε το σε θρεπτικό διάλυμα και κοιτάξτε το στο μικροσκόπιο με ισχυρό φώς. Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε, σας ακούνε !!!!
13Ωστόσο, το θλιβερό προνόμιο αυτών των θρησκευτικών πολέμων το διατηρούν οι τρεις επονομαζόμενοι «αβραμικοί μονοθεϊσμοί» οι οποίοι, επί πλέον, έχουν κοινή καταγωγή: ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, και ο Μωαμεθανισμός και αποτελεί απορίας άξιον πώς οι οπαδοί ενός «Δίκαιου και Πανάγαθου Θεού» επιδίδονται με τόση μανία σε αδικίες και βαρβαρότητες κατά των συνανθρώπων τους στο όνομά Του!
Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο είναι η ανικανότητα του ανθρώπινου νου να συσχετίσει όλα όσα περιέχει. Ζούμε σε μια γαλήνια νησίδα άγνοιας καταμεσής στις μαύρες θάλασσες του απείρου και δεν είμαστε φτιαγμένοι για να περιπλανιόμαστε μακριά. Οι επιστήμες, που η καθεμία τους αγωνίζεται στο δικό της δρόμο, δε μας έχουν προκαλέσει και τόσο μεγάλη ζημιά ως τώρα. Κάποια μέρα, όμως, ο συνδυασμός των ως τώρα ασύνδετων γνώσεων θ’ ανοίξει μπροστά μας τρομακτικούς ορίζοντες από άλλες πραγματικότητες και θα μας αποκαλύψει τη φοβερή θέση που κατέχουμε ανάμεσά τους. Και τότε, είτε θα χάσουμε τα λογικά μας από την αποκάλυψη της αλήθειας είτε θα τραπούμε σε φυγή, μακριά από το θανάσιμα άπλετο φως της, αποζητώντας καταφύγιο στη γαλήνη και τη σιγουριά ενός καινούριου σκοτεινού Μεσαίωνα, ξεχνώντας με μπόλικη ανοησία, πως ο Μεσαίωνας είχε την σφραγίδα της Ιερής Εξέτασης !
Δεν είν’ νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να περιμένει
Μα με το διάβα των παράξενων αιώνων
ως κι ο θάνατος μπορεί να πεθαίνει.
Howard Phillips Lovecraft

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Howard Phillips Lovecraft “Κάλεσμα του Κθούλου”
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top