GuidePedia

0

Σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη, προχώρησε το Δημόσιο πριν από 3 μέρες…
Προφανώς δεν ήταν στην λίστα Λαγκάρντ και σίγουρα δεν ήταν πολιτικός, δημοσιογράφος ή καναλάρχης. Εργάτης ήταν και το πλήρωσε ακριβά.
Με βάση όμως το καταγγελλόμενο γεγονός, διαπιστώνουμε την ευαισθησία της κυβέρνησης για τα όσα συμβαίνουν στους Έλληνες πολίτες…
Όποτε και εάν ποινικοποιηθεί η πολιτική στην Ελλάδα, τότε θα αρχίσουμε να έχουμε πραγματικά αξιόλογες πολιτικές αποφάσεις.
Όποτε και εάν ανεξαρτητοποιηθεί η Δικαιοσύνη από αυτή την χώρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε πραγματικά δίκαιες δικαστικές αποφάσεις.
Όποτε και εάν βάλει μυαλό ο Έλληνας πολίτης και αρχίσει να θυμάται τα όσα συνέβησαν πριν την είσοδό του στο παραβάν των εκλογών, τότε και μόνο τότε θα αρχίσουμε να έχουμε κυβερνήσεις αξιόλογες που θα εκπροσωπούν πραγματικά αξιόλογους πολίτες.

Προσπαθώντας να κινηθεί μεταξύ ζωής και θανάτου η ΔΗΜΑΡ, πληρώνει το «μάρμαρο» των πολιτικών της υποκύψεων και θα πληρώσει τοις μετρητοίς τις πολιτικές της θέσεις.
Την ίδια στιγμή, οι δημοσκόποι παίζουν τα γνωστά παιχνίδια τους για να «αναδείξουν» την κυβερνητική διαρχία που φέρει το ακέραιο της ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην χώρα.
Παράδοξο, πραγματικά, να κυβερνούν οι ένοχοι και να τιμωρούν τους αθώους, στο όνομα της διαφάνειας, της καθαρότητας και της προσπάθειας απόδοσης δικαιοσύνης για ένα καλύτερο αύριο…
Μόνο που… το καλύτερο αύριο αφορά τους ίδιους τους κυβερνώντες και όχι τους πολίτες.
Εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα…

Η ΔΗΜΑΡ έφυγε και το κυβερνών ΠΑΣΟΚ περιμένει την «επιστροφή των ασώτων» από το ΣΥΡΙΖΑ.
Το σχέδιο δίνει παράταση χρόνου και ανάσα ζωής στα πολιτικά κτήνη που συνεχίζουν λαβωμένα μεν, απρόσκοπτα δε το ξεπούλημα της χώρας.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, το σχέδιο έχει και δράκο.
Απαξίωση της πολιτικής σκηνής και όταν χρειαστεί θα πάρουν μπροστά τα παπαγαλάκια για να πείσουν τον λαό ότι πρέπει να απέχει από τις εκλογές.
Έτσι, θα ψηφίσουν μόνο τα κομματοπρόβατα και θα αναδείξουν με μεγάλα ποσοστά τους ελληνόφωνους πολιτικούς και τα ανύπαρκτα κόμματα.
Έτσι, αποκόμματα του 5% θα κυβερνάνε και πολίτες του 95% θα καταστρέφονται επειδή πείσθηκαν πως "δεν αξίζει" να συμμετέχουν σε διαδικασίες μίας ανύπαρκτης δημοκρατίας...
Προσοχή στον "δράκο" λοιπόν...

Από όσα συμβαίνουν και παρά τις προσπάθειες ανάδειξης του Αντώνη Σαμαρά (βλ. COSCO), όλα δείχνουν πως η Νέα Δημοκρατία αποχωρεί, η «Πολιτική Άνοιξη» παραμένει και η καταστροφή έρχεται καλπάζοντας.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε επιταχυνόμενη καθοδική πορεία, ατενίζει την πιθανότητα ποινικής εμπλοκής του για πολιτικό πραξικόπημα (βλ. ΕΡΤ και όχι μόνο) και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως έχει επιλέξει να αποχωρήσει αργά και σταθερά (όπως λέμε «με ελαφρά πηδηματάκια») από την πολιτική σκηνή.
Ελπίζει βέβαια στην βάση της Νέας Δημοκρατίας, για να στηριχθεί πολιτικά, αλλά έχει ήδη απωλέσει πλήρως το ηθικό και λογικό μέρος της πολιτικής του ύπαρξης, ενώ το «στίγμα» του ξεδιάντροπου ψεύτη και «υποκυψία» θα μείνει στο όνομά του εσαεί…

Έχω κουραστεί να ακούω την «πολιτική θέση» πως πρέπει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα στο οποίο είμαστε, επειδή ανήκουμε στην Ευρώπη.
Μήπως κάποιος πρέπει να πει στους πολιτικούς κάφρους που προβάλλουν αυτό το επιχείρημα (για να σταθούν με κάποια δικαιολογία απέναντι στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και την έκθεση σε εθνικούς -και όχι μόνο- κινδύνους της ίδιας της υπόστασης της Ελλάδας) πως οι Έλληνες ανήκουν στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα και πως προτεραιότητα των πολιτικών θα πρέπει να είναι ο απόλυτος σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού κράτους, η απόλυτη εθνική ανεξαρτησία, η εθνική αξιοπρέπεια και –κυρίως- η απόλυτη διατήρηση της γεωγραφικής ακεραιότητας…;
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες ανήκουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε άλλη άποψη (υπέρ Ευρώπης ή άλλων… ενδιαφερομένων) ισούται με εθνική προδοσία.
Για να ξέρουμε τι ακούμε και από ποιους…

Έχουνε φτιάξει χιλιάδες νόμους.

Έχουν κολλήσει ηθικές ετικέτες σε κάθε κοινωνική συμπεριφορά.

Έχουν καταδικάσει και την παραμικρή παρέκκλιση, από τα δικά τους στάνταρτς.
Όλα, για να εξυπηρετούν την πολιτική τους ασυδοσία και την υποταγή των πολιτών, στο σάπιο κοινωνικό τους σύστημα.
Ε, λοιπόν, ούτε αυτούς τους δικούς τους νόμους δεν σέβονται! Ούτε αυτές τις... ηθικές τους αρχές!

Σαπίζει 3 χρόνια στις φυλακές, ένας άνθρωπος, χωρίς δίκη, "επειδή έτσι θέλουμε".

Η οθόνη της ΕΡΤ κατάμαυρη, επειδή "έτσι θέλουμε".

Οι προανακριτικές της Βουλής ένα μπάχαλο, επειδή "έτσι θέλουμε".

Η καταπάτηση εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, κανόνας, επειδή "έτσι θέλουμε".

Όπως θέλετε!

Αλλά και μείς θέλουμε! Και σύντομα θα σας ενημερώσουμε καταλλήλως!


500 του Κατσέλη χθες, 550 της ΑΓΕΤ σήμερα..., αλλά πανηγυρίζουν γιατί με τον ΤΑΡ θα προσληφθούν 100 μόνιμοι και 100 3μηνιτες από το 2018 και μετά...


Έβαλαν πρόεδρο στη Eurobank τον άνθρωπο που την φέσωσε.
Μα, με τέτοιο «καλό βιογραφικό», δεν θα μπορούσαν να μην τον εκμεταλλευτούν καταλλήλως…!
Μισές δουλειές θα κάνουν οι άνθρωποι;


Πενθήμερη εργασία, τέλος. Έτσι άρχισε να διαδίδεται!!!
Σωπάστε βρε παιδιά…
Το ότι ισχύει εδώ και καιρό το «εργασία τέλος», θα το συζητήσει κανείς;
Θα αναφέρει κανείς τα πραγματικά νούμερα της ανεργίας;
Θα αναρωτηθεί κανείς πως τα βγάζει πέρα το (επισήμως) 28% των πολιτών της χώρας, χωρίς να εργάζεται και χωρίς να υπάρχει ορατό μέλλον - ελπίδα για να βρούνε κάποια δουλειά;
Φυσικά είναι απαράδεκτο το ότι έχει παυθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα.
Όμως εξίσου απαράδεκτο ήταν το ότι είχαν φροντίσει να «βαφτίσουν» την δουλειά «απασχόληση».
Εξίσου απαράδεκτο ήταν και το ότι ισοπέδωσαν το σύνολο –σχεδόν- των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτών που επιμένουν να διαμένουν σε αυτή την χώρα που αποκαλείται –ακόμη- Ελλάδα.


Τελευταία, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, κάποιοι άρχισαν να κοροϊδεύουν τον Άδωνη, τη Φώφη, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και άλλα πολλά «μπουμπούκια» του πολιτικού θεάτρου σκιών της χώρας μας.
Όμως, απορώ, πως είναι δυνατόν να μην θυμόμαστε ότι έχουμε δικαίωμα ψήφου… και για την ακρίβεια την ευθύνη της ψήφου…
Μου αρέσει η κουβέντα που «άνοιξε» για κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.
Προσωπικά δεν ανησυχώ, αφού δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην άκρη…
Με ανησυχεί το ότι έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση για το εάν και πως θα φορολογηθούν οι άνω των 100.000 ευρώ καταθέσεις, αλλά κανένας δεν συζητάει το ότι εγώ δεν έχω να ζήσω, κανένας δεν συζητάει το ότι παίρνονται χωρίς καμία κουβέντα μέτρα της φυσικής μου εξόντωσης.
Θα γίνει, επιτέλους, καμιά κουβέντα και για τα αυτονόητα ή θα ανοίξουμε συζήτηση για το πώς θα στηρίξει η Βουλή το διαγαλαξιακό νόμισμα για τους τουρίστες του διαστήματος;
Το έχουμε χάσει τελείως ή μου… φαίνεται;

Τα μάθατε τα νέα;
Κλείνουν 200 σχολεία και 13 νοσοκομεία…
Ε και; Δεν είναι η πρώτη φορά.
Έτσι μαζικά είχε γίνει και στην Γιουγκοσλαβία, αλλά εκεί τα έκλειναν με… βόμβες.
Εδώ έχουμε τον Αντώνη, τον Βαγγέλη και τα άλλα πρόθυμα παιδιά, που κατεβάζουν ρολά στη χώρα με διαδικασίες Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.
Η Ελλάδα δεν βομβαρδίζεται ρε….
Η Ελλάδα είναι ανώτερη χώρα και δίνει ευκαιρίες στους κατώτερους οργανισμούς να ζήσουν τον μύθο τους, να βγάλουν τα απωθημένα τους, να γίνουν serial killers και να χαρακτηρίζουν τις πράξεις τους ως success story.

Η Ελλάδα δεν πεθαίνει. Η Ελλάδα αυτοκτονεί δια χειρός πρόθυμων ηλιθίων (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι πολίτες της)

Το ότι έχουμε αναγάγει ως ισχυρές προσωπικότητες και «σοφούς», άτομα με διαταραγμένη ή νεκρωμένη την εγκεφαλική τους λειτουργία, είναι ένα γεγονός που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.
Αρβελέρ: «Αν δεν μιλούσαμε για την κρίση, δεν θα υπήρχε κρίση»…

Τώρα τι να της πεις;
Έλα ζήσε με τα λεφτά που δεν έχω και κόβουμε αμέσως την κουβέντα για την κρίση, ώστε να μην νομίζεις ότι περνάς από κρίση;
Μα, αν αυτό που ζούμε δεν είναι κρίση, τότε σίγουρα είναι εκτελεστικό απόσπασμα.

Κάποτε οι γέροντες ήταν σοφοί.
Σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναλαμβάνει τις περιπτώσεις τύπου Αρβελέρ ο ίδιος ο Άδωνης…


Θέλω να ζητήσω συγνώμη που τα γράφω εδώ και σας κουράζω.
Βλέπετε, δεν με καλούν στα talk shows, επειδή προφανώς είμαι κατώτερης νοημοσύνης.
Εκεί καλούν μόνο τους έξυπνους, όσους συμφωνούν με την... τρόικα και είναι απολύτως τυχαίο το γεγονός ότι όσοι είναι υπέρ της τρόικα έχουν τεράστιους μισθούς.
Λάκης ο Γυρολόγος

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top