GuidePedia

0

Για το φυσικό αέριο όπως και το σχιστολιθικό φυσικό αέριο έχω μιλήσει πρώτος και αυτό έχει την αξία και τη σημασία του (βλέπετε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ). Εχετε διαβάσει τι είναι σχιστολιθικό αέριο; Oχι. Να διαβάσετε. Μετά από 4 χρόνια βγήκαν και άλλοι απο το ψυγείο και ακολούθησαν τα γνωστά τα Ελληνικά. Αμα έχεις τα μέσα στα ΜΜΕ, οι τελευταίοι γίνονται πρώτοι. Γιαυτό η χώρα πάει στον πάτο.
Το σχιστολιθικό φυσικό αέριο (shale gas) είναι ένα είδος φυσικού αεριού που βγαίνει με ειδική τεχνολογία. Αυτή τη τεχνολογία την ανέπτυξαν πρώτοι οι Αμερικανοί, που έχουν πολύ σχιστολιθικό αέριο. Γερμανοί, άλλοι Ευρωπαίοι και Τούρκοι έχουν στείλει τεχνικούς στις ΗΠΑ για να εκπαιδευτούν. Το Κατάρ πούλαγε πολύ φυσικό αέριο στην Αμερική αλλά όχι πλέον, διότι οι ΗΠΑ με αυτή τη τεχνολογία κατέβασαν το κόστος εξόρυξής του και σταμάτησαν να εισάγουν. H Δυτική Θράκη έχει πολύ shale gas. Να το συνεκμεταλλευθούμε μέσω ΤΑΙΠΕΔ;
Τον χάρτη αριστερά, τον βλέπετε;  Στα σημεία 1, 2 και 3 έχουν γίνει πόλεμοι. Επόμενη στη σειρά είναι η Θράκη. Για το λόγο αυτό η πλούσια σε ορυκτά και φυσικό αέριο Δυτική Θράκη επαφίεται στην τύχη των ΕΟΖ, στα Προξενείος, στις ΜΚΟ κλπ. Για να κάτσει πιό εύκολα το project…
Αντιλαμβάνεστε γιατί οι φίλοι μπορεί να μήν είναι φίλοι; Αντιλαμβάνεστε τον ρόλο της σημερινής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης; Απόντες όλοι.
Φωνές και ατάκες. Τρίχες, παρλαπίπες και δικηγορίες του παραλόγου. Μάτια ερμητικά κλειστά και στόματα βουλωμένα. Αντιπληροφόρηση, παραπληροφόρηση, συζητήσεις νηπιαγωγείου και κορεσμός (πρόκληση τεχνητής κούρασης). Ολα τα κόλπα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top