GuidePedia

0

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

 ''Έχουν λερωμένη την φωλιά τους ‘’, οι Τούρκοι για τον βομβιστή της επίθεσης στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα και γι αυτό επιχειρούν με ψεύδη και πλαστά στοιχεία να μπλέξουν και να εκθέσουν την Αθήνα υποστηρίζοντας σενάρια περί στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών σε Λαύριο, Ωρωπό κλπ και στικάκια με τον κωδικό ''Ελλάδα''.

Αυτό προκύπτει ανάγλυφα από δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου της Δημοκρατίας κ  Γκιούλ αλλά και άλλα στοιχεία που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Posta! Kαι αυτά τα στοιχεία συγκλίνουν ότι οι τουρκικές αρχές ήξεραν εδώ και 3 μήνες ότι  ο βομβιστής  Ετσεβίτ Σανλί ήταν στην Τουρκία, ότι ετοίμαζε χτύπημα αλλά η Ασφάλεια δεν κατάφερε να τον σταματήσει, παρόλο που προειδοποιούσε υποψήφια θύματα να προσέχουν !

ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: H Posta λοιπόν φιλοξενεί δηλώσεις του Τούρκου  Προέδρου κ  Γκιούλ αναφορικά με την επίθεση που έγινε στην αμερικανική πρεσβεία, σύμφωνα με τις οποίες είπε : « Η (τουρκική ) Ασφάλεια ήταν σε επιφυλακή μετά την πληροφορία ότι η τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει να προβεί σε επίθεση και γινόταν προειδοποιήσεις σε πολλούς, όμως δυστυχώς η επίθεση δεν μπόρεσε να παρεμποδιστεί».

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται  ότι ο δράστης της επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα  Ετσεβίτ Σανλί είχε διαπιστωθεί ότι πριν από 3 μήνες είχε εισέλθει από την Ελλάδα στην Τουρκία με πλαστή ταυτότητα όπως  και άλλοι 3 τρομοκράτες για τους οποίους σήμερα  επικρατεί ανησυχία μήπως προβούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας.

ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Υπάρχει όμως και τρίτο αποκαλυπτικό στοιχείο που επιβαρύνει την τουρκική ασφάλει ακαι δημιουργεί ερωτηματικά: Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Σαντεττίν Ταντάν δήλωσε, σύμφωνα με την Ποστα,  ότι η Ασφάλεια πριν λίγο διάστημα του είχε δείξει την φωτογραφία του Ετσεβίτ Σανλί λέγοντας «πρόκειται να προβεί σε κάποια επίθεση , μπορεί στόχος να είστε εσείς».

Όλα αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία δείχνουν ότι οι τουρκικές αρχές όχι μόνο γνώριζαν για επικείμενο χτύπημα της οργάνωσης αλλά και για χτύπημα του συγκεκριμένου δράστη-θύματος.Και δημιουργού ερωτηματικά μήπως κύκλοι του λεγόμενου βαθέως κράτους της Τουρκίας ή άλλα κέντρα μέσα στο κράτος ήθελαν να αποσταθεροποιήσουν την την χώρα (και την περιοχή) και άφησαν ή και διευκόλυναν τον Ετσεβίτ Σανλί και τους συντρόφους του να οργανώσουν και να εκτελέσουν το ( γνωστό σε αυτούς, όπως αποδείχθηκε) σχέδιό τους. Παράλληλα  με κατασκευασμένες από καιρό διαρροές είχαν δημιουργήσει κλίμα σε βάρος της Ελλάδας με τα γνωστά ψεύδη ώστε να πετύχουν με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!

Και έρχονται τώρα οι κύκλοι αυτοί για να καλύψουν είτε το σχέδιό τους είτε την ανικανότητά της - γιατί και τα δύο μπορεί να ισχύουν - και ρίχνουν σαν την σουπιά μελάνι κατά της Ελλάδας!
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top