GuidePedia

0

Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, έχει τις ίδιες και μεγαλύτερες ίσως, ευθύνες για την σημερινή οικονομική εξαθλίωση του λαού μας και της διαφαινόμενης παραχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων...
Στις αρχές του Νοεμβρίου διεξήχθησαν στην Ελληνική Βουλή δυο πολύ σπουδαίες συνεδρίες για την τύχη του λαού μας και του Έθνους μας. Πιο συγκεκριμένα:

α) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 συζητήθηκε από την ολομέλειά της, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση και εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) το πολυνομοσχέδιο των οικονομικών και εργασιακών μέτρων της σκληρής λιτότητας, του οποίου η εφαρμογή από τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα, ο οποίος διαλύει όλες τις Ελληνικές οικογένειες και ταυτόχρονα παραχωρεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη Γερμανία και την κ. Μέρκελ.

β) την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013 με ονομαστική ψηφοφορία των βουλευτών. Η τρικομματική-προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) υπερασπίστηκε και ψήφισε τις μνημονιακές επιλογές της μέσω ενός «εθνοκτόνου» προϋπολογισμού, του οποίου η υλοποίηση φαντάζει αδύνατη και πολύ σύντομα νέα μέτρα θα βαρύνουν τις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων. Έτσι, με την εφαρμογή του μνημονίου, της δανειακής σύμβασης και αυτών των οικονομικών μέτρων, των οποίων η εφαρμογή ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου 2013, η τρικομματική-μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά δημιουργεί συνειδητή γενοκτονία του λαού μας, αλλά και τις προϋποθέσεις παραχώρησης εδαφών της πατρίδας μας στους άσπονδους «φίλους» γείτονές μας!

Από τον Μάιο του 2010, βιώνουμε την πιο σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή που όμοιά της δεν έχει γίνει σε καμία χώρα του πλανήτη μέχρι σήμερα. Οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, υποτάχθηκαν πλήρως στις ορέξεις των κερδοσκόπων-τοκογλύφων δανειστών μας και ούτε μια φορά δε σήκωσαν το πολιτικό τους ανάστημα προκειμένου να βάλουν τέλος στις αποτυχημένες πολιτικές συνταγές της τρόικα, οι οποίες σκοπό έχουν την εξαθλίωση του λαού μας και της πολεμικής αμυντικής ανεπάρκειας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ανοίγει διάπλατα, στους τροϊκανούς, ο δρόμος υφαρπαγής του αποδεδειγμένου τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, που σήμερα όλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξή του, ενώ μέχρι πρότινος οι προδοτικές Ελληνικές κυβερνήσεις τον απέκρυπταν από τον Ελληνικό λαό και όποιος αδαής τολμούσε να κάνει την ελάχιστη αναφορά, εθεωρείτο γραφικός.

Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών είναι σήμερα πολλοί από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με τη δραστική μείωση των μισθών, των συντάξεων αλλά και την ολοσχερή κατάργηση των δώρων, να αδυνατούν να καλύψουν τα βιοποριστικά τους έξοδα, με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, από τη στιγμή που η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, επιφέρει από την επιχείρηση τη διακοπή του ρεύματος, που ως γνωστόν είναι από τα υπέρτατα καταναλωτικά αγαθά.

Να αδυνατούν, να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία για να μορφωθούν, υπέρτατο μέλημα μιας ευνομούμενης πολιτείας, γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να παράσχουν στα παιδιά τους το αντίτιμο της αξίας ενός κουλουριού.

Και πολλοί εξ αυτών που τα στέλνουν, τα παιδιά τους λιποθυμούν από υποσιτισμό και αναμένουμε από κάποιους όπως, η εκκλησία και άλλοι οργανισμοί να συνεισφέρουν στο κατοχικό φαινόμενο που ενέσκηψε στην πατρίδα μας, από την αλητεία των πολιτικών προσώπων που μας κυβερνούν και οι οποίοι επιχαίρονται πολλές φορές γι΄ αυτά τους τα κατορθώματα, τάχατες σώζοντάς μας από τα χειρότερα!

Στις αποφάσεις που προήλθαν από τις ψηφοφορίες 7/11/2012 και 11/11/2012 η κυβέρνηση Σαμαρά καταργεί το επίδομα γάμου, στα νέα ζευγάρια και επίσης, καταργεί τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά των Ελλήνων, δημιουργώντας τεκμήριο στις γεννήσεις. Αυτές οι αποφάσεις σκοτώνουν την πατρίδα μας και δημιουργούν γενοκτονία κατά του γένους των Ελλήνων, συνάμα με την ανεξέλεγκτη ανεργία που χειμάζει τη χώρα μας και με τους διαμορφωμένους πλέον, μισθούς πείνας, για όσους έχουν ακόμη εργασία.

Η προδοσία όμως, κατά του λαού και της πατρίδος από την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά δεν σταματά εδώ. Οι τραγικές περικοπές προς χάριν των ορέξεων των τροϊκανών, διαλύουν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Περικόπτουν δραστικά χρήματα από τους μισθούς των ένστολών των τριών όπλων και κατ΄ αυτό τον τρόπο τους καταρρακώνουν την ψυχολογία, από τη στιγμή που δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Περικόπτουν, χρήματα από την εκπαίδευσή τους στην αναγκαία εκμάθηση και ενημέρωση της τεχνολογίας νέων οπλικών συστημάτων και τεχνολογιών. Περικόπτουν χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία εγγυώνται την εξασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της ακεραιότητας του πληθυσμού της πατρίδας μας, από τη στιγμή που είμαστε ως χώρα περικυκλωμένοι από εχθρούς γείτονες που επιβουλεύονται καθημερινώς τα εδάφη μας.

Διαπιστώνουμε, λοιπόν, πως αυτή η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε πλήρη αφανισμό. Γιατί είναι διαπιστωμένο ιστορικά πως μεγάλες οικονομικές κρίσεις, οδηγούν σε απώλεια κυριαρχικών εδαφών, από τη στιγμή που της πατρίδος ηγούνται μικρόψυχοι, δειλοί και ανεπαρκείς άνθρωποι. Και αυτό στις ημέρες μας φαίνεται δυνατό περισσότερο από ποτέ, γιατί ως γνωστόν, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Επί παραδείγματι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 10/10/2012, ημέρα επισκέψεως στην πατρίδα μας του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Νταβούτογλου, πρότεινε να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ε.Ε. με τη ΠΓΔΜ, τονίζοντας πως το θέμα της ονομασίας θα ληφθεί υπόψη στα πρώτα στάδια των διαπραγματεύσεων. Ο αρμόδιος επίτροπος δε, για θέματα διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε, παρουσιάζοντας την έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ για το 2012, είπε:

«Η επιτροπή θα παρουσιάσει πρόταση για το πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, στην οποία θα λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη επίλυσης του θέματος της ονομασίας, από τα πρώτα κιόλας στάδια της ενταξιακής διαπραγμάτευσης». Έτσι, αργά αλλά σταθερά η γείτονα χώρα δουλεύει παρασκηνιακά για το συμφέρον της στα διεθνή forum, όταν όλο το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας, «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου». Θα ξημερώσει, λοιπόν, μια ημέρα που με τη «βούλα» της ΕΕ, η χώρα «Μακεδονία», θα είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και θα εγείρει εδαφικές διεκδικήσεις.

Στην Αλβανία γιορτάζονται με εορταστικές εκδηλώσεις τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της χώρας και με αυτή την αφορμή ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σάλι Μπερίσα, σε ομιλία του στον Αυλώνα, μίλησε για τη μεγάλη Αλβανία. Δήλωσε, λοιπόν, σε ένα παραλήρημα εθνικισμού και αλυτρωτισμού, μεταξύ των άλλων:

«Την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή. Θα διαβάσω εδώ, ενώπιον σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα…».

Και ενώ η κυβέρνησή μας κοιμάται και μένει ουραγός των εξελίξεων, έρχονται τα μηνύματα από ΗΠΑ τα οποία δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Καλάμι»:

«Την ώρα που οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ συνεχίζουν τον... τουρισμό τους και το Υπουργείο Εξωτερικών κοιμάται, από πλευράς Αλβανίας κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑ, οι οποίοι είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα για... ``γενοκτονία``. Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Φιλαδέλφεια, Βοστόνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσο και συγκεντρώνουν χρήματα».

Οι Αλβανοί που τόσα έχουν ωφεληθεί από την Ελλάδα δεν παύουν να αναπαράγουν και να αναμοχλεύουν το ανύπαρκτο θέμα της «Τσαμουριάς», από τη στιγμή που τους δίνει το δικαίωμα αυτό, η παντελής ανυπαρξία υπερήφανης Εθνικής φωνής από τις πολιτικές ηγεσίες της πατρίδας μας.

Χρόνια τώρα δεν άκουγαν τις Εθνικές κραυγές αγωνίας του αείμνηστου Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, Σεβαστιανού, αλλά ούτε και του διαδόχου του, εξ ίσου δυναμικού, Μητροπολίτου Ανδρέα για το πολύ ευαίσθητο Εθνικό ζήτημα της Βορείου Ηπείρου.

Και αφού τα αυτιά και τα μάτια των κυβερνώντων είναι κλειστά σε τέτοιες κραυγές αγωνίας, οι Αλβανοί ζητούν και τα ρέστα, αξιώνοντας τα εδάφη μας μέχρι την Πρέβεζα.

Η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί στην υπερευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας, για την οποία θα κάνω εκτενέστερη αναφορά σε επόμενο άρθρο μου, όπως, επίσης, στις πύρινες ομιλίες του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ανδρέα από την ακριτική Κόνιτσα.

Συμπερασματικά, αυτή η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, έχει τις ίδιες και μεγαλύτερες ίσως, ευθύνες για την σημερινή οικονομική εξαθλίωση του λαού μας και της διαφαινόμενης παραχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Γιατί, κυρίως, την αποτελούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα δηλαδή που κυβερνούν την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και έχουν ακέραια την ευθύνη που το Έθνος μας περνά μια από τις χειρότερες στιγμές της Ιστορίας του!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top