GuidePedia

1

Πανηγυρίζουν οι Γερμανοί και οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών μετά τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup, αν και προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για να μην προκαλέσουν με τον ενθουσιασμό τους. Οι μεν Γερμανοί διατηρούν στο ακέραιο τα κέρδη τους και...

θέτουν οριστικά την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάτω από τη δική τους επιτήρηση και εκμετάλλευση, οι δε Έλληνες συνεργάτες τους πανηγυρίζουν γιατί κέρδισαν αρκετό χρόνο μέχρι το 2020 για να διατηρήσουν το πελατειακό σύστημα που τους εξασφαλίζει τη νομή της ελληνικής κοινωνίας.

Η πολιτική τάξη εξασφαλίζει διαρκή εξουσία πάνω στους Έλληνες, ενώ οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες εξασφαλίζουν, μαζί με τους δανειστές, την οικονομική συνεκμετάλλευση της κοινωνίας και του δημοσίου πλούτου.

Αν νομίζει κανείς ότι θα επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη με αυτό τον τρόπο είναι βαθιά νυχτωμένος. Ανάπτυξη χωρίς να αναδειχθεί νέα παραγωγική οικονομική τάξη από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας με πατριωτικό και κοινωνικό προσανατολισμό δεν πρόκειται να υπάρξει.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξουν οι θεσμοί ώστε να περάσει η πολιτική εξουσία στα χέρια της κοινωνίας και όχι σε μια εξωκατευθυνόμενη πολιτική ολιγαρχία, όπως είναι σήμερα.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

  1. Τίθεται λάθος το ζήτημα. Τι φταίνε ο Χανς, η Ίνγκριντ ή ο Πάουλ, οι φίλοι μου οι Γερμανοί... Ο συνταξιούχος Γερμανός που βγάζει βόλτα το σκύλο του στο Αμβούργο ή το Βερολίνο, πώς φταίει? Οι Γερμανοί...

    Δεν είναι γερμανικό αυτό το Ράιχ, είναι το Ράιχ των Αγορών, αυτό που υπηρετεί πιστά ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το Ράιχ που θα στηρίξει κι ο διάδοχος της Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία, λένε, τινάζει όπου να’ ναι τα πέταλα μετά την τελευταία της ταλαιπωρία στο πλευρό του Πράκτορα 007.

    Είναι βέβαια το Ράιχ της Φράου Καγκελάριου και του Γιου της Νυφίτσας, του Ρέσλερ! Αλλά όχι μόνον αυτών. Ούτε είναι γερμανικό!

    Δουλειά δική μας είναι κουβεντιάσουμε για το πώς θα ξαναχτίσομε αυτά που μέσα σε ηδονιστικές παραισθήσεις δεκαετιών και τις πιστωτικές κάρτες στο χέρι, σα γνήσιοι αρχοντοχωριάτες, αφήσαμε να ρημάξουνε...

    Λεφτά υπάρχουν...

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/05/insomnia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top