GuidePedia

0


Το ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα… γεράματα θα γινόταν και δόκτορας δεν το είχαμε σκεφτεί. Ίσως αργότερα πάει και στο Χάρβαρντ να διδάξει με τον «δικό μας» Γιώργο Παπανδρέου που είναι και καλός του φίλος. Όπως διαβάσαμε στα τουρκικά ΜΜΕ, το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ (Al-Quds, όχι το Hebrow) έδωσε τιμητικό διδακτορικό τίτλο στον Τούρκο πρωθυπουργό, σε μια τελετή που έγινε στην Άγκυρα.
Ο τίτλος του διδάκτορα αφορά τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με ποια αιτιολογία του απονεμήθηκε δεν διαβάσαμε. Φανταζόμαστε όμως, από ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που απολαμβάνουν οι παλαιστίνιοι.
Ο Ερντογάν βρήκε ευκαιρία στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής για να επιτεθεί στο Ισραήλ και να επιβεβαιώσει τους όρους που έχει θέσει για να επέλθει η εξομάλυνση. Τους κατηγόρησε για τις ανασκαφές στην Ιερουσαλήμ, για τους εποικισμούς και φυσικά κατήγγειλε ότι το Ισραήλ σκοπεύει να απομονώσει την Ιερουσαλήμ από τα παλαιστινιακά εδάφη.
Εμείς σκεφτόμαστε να τον γράφουμε από εδώ και πέρα Δρ. Ερντογάν. Πως σας φαίνεται; Οι άλλοι δόκτορες καλύτεροι είναι; Μόλις θυμηθήκαμε όμως και ένα αστείο που ακούσαμε κάποτε για το τι σημαίνει το PhD, ο τίτλος που παίρνεις και σου απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα: Έχουμε και λέμε λοιπόν, PhD = Permanent head Damage (μόνιμη βλάβη στο κεφάλι)!!! Αν είναι από το πολύ διάβασμα… ίσως ο Ερντογάν τη γλιτώνει!!!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top