GuidePedia

0



MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το Stratfor καθόρισε χρονικό ορίζοντα για τη ζωή του Ερντογάν» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Taraf η οποία αποκαλύπτει πως η «σκιώδης CIA» όπως χαρακτηρίζεται το think tank έχει πληροφορίες πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο του παχέος εντέρου και πως οι γιατροί του του δίνουν περιθώριο ζωής για 2 χρόνια! Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως τα έγγραφα που αποκαλύπτει το Wikileaks και πως οι γιατροί δεν έχουν δει τη δεύτερη βιοψία για να καταλάβουν αν υπάρχουν μεταστάσεις. «Στην επέμβαση αφαίρεσαν 15-20 πόντους από το έντερο του Ερντογάν. Είναι μια σοβαρή εγχείρηση. Ο ίδιος θα πρέπει να κυκλοφορεί για 2-3 μήνες με μια σακούλα» φέρεται να λέει πληροφοριοδότης ο οποίος είναι φίλος του χειρούργου που συμμετείχε στην επέμβαση του τούρκου πρωθυπουργού.

Ο χειρούργος Ντουρσούν Μπουγρά αναφέρει στην εφημερίδα πως οι πληοροφορίες που έχουν διαρρεύσει δεν αληθεύουν και δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. Ο καθηγητής Χασάν Ταστσί τονίζει πως «συμμετείχα ως παρατηρητής στην χειρουργική επέμβαση και δεν υπάρχει ούτε καρκίνος, ούτε κάποιος όγκος».

Στα ίδια έγγραφα γίνονται αναφορές και για τη διαδοχή του Ερντογάν. Σύμφωνα με την Stratfor o Aμντουλάχ Γκιουλ είναι το πιθανότερο όνομα για τη διαδοχή όμως δεν έχει την υποστήριξη της βάσης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Οι πληροφορίες του Stratfor αναφέρουν πως ο Ερντογάν εμπιστεύεται περισσότερο απ’όλους τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν και τον υπουργό Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top