GuidePedia

0


Τον βετεράνο Τούρκο δημοσιογράφο με πολύ καλές σχέσεις με δημοσιογράφους στην Ελλάδα, Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal D, διάλεξε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια και τη φημολογία που τον θέλει να πάσχει από καρκίνο.
Ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι δεν του έγινε χημειοθεραπεία, τεκμηριώνοντας τον ισχυρισμό του με αυτήν ακριβώς την ιατρική λεπτομέρεια. Το περιβάλλον του Τούρκου πρωθυπουργού διέρρεε το τελευταίο διάστημα, ότι το πρόβλημα για το Τούρκο πρωθυπουργό προκλήθηκε από πολύποδα που βρισκόταν σε δύσκολο σημείο του οργανισμού του. Παρόμοια στοιχεία έδωσε και ο θεράπων ιατρός, καθηγητής Μεχμέτ Φουζούν, ο οποίος πραγματοποίησε την λαπαροσκοπική επέμβαση στον ασθενή πρωθυπουργό.
Φυσικά και θα μπορούσε να αληθεύουν – μακάρι – όσα λέει ο Ερντογάν και ο γιατρός του. Ωστόσο, δεδομένου του ορυμαγδού των αναλύσεων στο εξωτερικό για το πώς μπορεί να επηρεάσει η ασθένεια τη σταθερότητα στην Τουρκία, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο να επιχειρείται από τη πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης να δοθεί η εντύπωση ότι όλα είναι εντάξει…

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top