GuidePedia

0

Τον φόβο του ότι έχει ξεκινήσει μια διαδικασία, η οποία θα καταστήσει αδύνατη την ένωση της Κύπρου, με υπαίτιο την ΕΕ (λες και μέχρι τώρα οι Τούρκοι… πάσχιζαν για την επανένωση!) και αποτελέσματα τα οποία όλοι θα αναγκαστούν να δεχθούν, εξέφρασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ!
Φρόντισε παράλληλα να τονίσει, ότι ουδείς θα πρέπει να αμφιβάλλει πως η Τουρκία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να υπερασπιστεί όλα τα εθνικά συμφέροντά της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη χθεσινή του ομιλία στην ολομέλεια της τουρκικής εθνοσυνέλευσης για την έναρξη του κοινοβουλευτικού έτους, ο Γκιουλ αναφέρθηκε εκτεταμένα, μεταξύ άλλων, στο Κυπριακό: «Η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι αυτή που στερείται βούλησης για συμβιβασμό. Η τουρκική πλευρά κατέβαλε κάθε προσπάθεια κατά τις συνομιλίες για την ένωση του νησιού. Η ελληνοκυπριακή πλευρά, παρότι απέρριψε το σχέδιο Ανάν, το οποίο στήριζε όλη η διεθνής κοινότητα, έγινε δεκτή ως μέλος στην ΕΕ. Βρίσκονται στα αρχεία οι διακηρύξεις και οι δηλώσεις σημαντικών χωρών της ΕΕ ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά εντάχθηκε ελλιπώς στην ΕΕ, δίχως να αντιπροσωπεύει ολόκληρο το νησί».
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, «το γεγονός αυτό (η ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Κύπρο) αποδεικνύει την αδυναμία της ΕΕ».
Προφανώς οι θρησκόληπτοι πασάδες της Άγκυρας μας θεωρούν όλους ΗΛΙΘΙΟΥΣ αφού πέραν μιας ομάδας προφανούς νοητικής στέρησης που δεν έβλεπε κανένα πρόβλημα στο να προσυπογράψει και να προπαγανδίσει – αμισθί άραγε; – ένα σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού το οποίο προέβλεπε τη διάλυση της Εθνικής Φρουράς (!!!), ευτυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία σε Ελλάδα και Κύπρο, φρόντισε να τους υπενθυμίζει ότι με τις ιδεοληψίες τους δεν θα υποθήκευαν το μέλλον του Ελληνισμού.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top