GuidePedia

0

Το ¨υπόμνημα¨ ενάντια και στους Έλληνες
 Οι ιστοσελίδες του στρατού εκτός από την κυβέρνηση, το ΠΚΚ και τους Αρμένιους είχαν έναν ακόμη στόχο. Η ιστοσελίδα Pontuslu.com είχε στηθεί ενάντια στους Έλληνες.
 Μοιράστηκαν στους δικηγόρους 28 πρόσθετοι φάκελοι της υπόθεσης ¨υπόμνημα διαδικτύου¨ σχετικά με τις 42 ιστοσελίδες που είχε στήσει το τμήμα Πληροφορικής του Γενικού Επιτελείου για να κάνει ¨μαύρη προπαγάνδα¨ ενάντια στην κυβέρνηση. Στους πρόσθετους αυτούς φακέλους του κατηγορητηρίου που έγιναν αποδεκτοί από το 13ο Κακουργιοδικείο περιέχονται λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία των 42 ιστοσελίδων που είχαν στηθεί εντός του Γενικού Επιτελείου. Στα έγγραφα αυτών των φακέλων υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων www.pkkgercegi.net, www.terorguvenlik.net, και www.gurbetciler.info.

Ιστοσελίδα ενάντια στον Πόντο
Στους πρόσθετους φακέλους για το ¨υπόμνημα διαδικτύου¨ που αναφέρονται στις ιστοσελίδες που έκαναν μαύρη προπαγάνδα γίνεται λόγος και για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.pontuslu.com. Στα έγγραφα αυτά περιγράφεται η οπτική γωνία της γειτονικής Ελλάδας για την Τουρκία. Στο έγγραφο που περιέχει την είδηση με τίτλο ¨Να ο πολιτισμός και η αντίληψη για την ανθρωπιά των Ελλήνων¨ αναφέρεται ότι : ¨ Οι Έλληνες συκοφαντούνε τους Τούρκους εκφράζοντας το μίσος τους με μια υβριστική, υποκειμενική και ρατσιστική γλώσσα. Για την αποτροπή αυτών των απάνθρωπων δημοσιεύσεων σε αυτή την ιστοσελίδα και για να μην εξαπατώνται οι αναγνώστες του από ψευδείς ισχυρισμούς, αρχίζουμε καμπάνια για την κατάργηση της ιστοσελίδας¨.
Επίσης στους φακέλους περιέχονται άρθρα που ασκούνε κριτική στην πολιτική που ακολουθεί ο Ελληνοκυπριακός τομέας απέναντι στην ΤΔΒΚ. Στους έξτρα αυτούς φακέλους του κατηγορητήριου περιλαμβάνονται επίσης άρθρα που δημοσιεύονταν σε αυτές τις ιστοσελίδες και αφορούσαν την ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την ΤΔΒΚ, και το Πατριαρχείο των Ρωμιών στο Φανάρι

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top