GuidePedia

0


Tι θα γίνει επιτέλους με τους λαθρομετανάστες; Το παραπάνω ερώτημα, απασχολεί όλους πλέον τους Έλληνες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Τους μεν μετά από τον φόνο του 44χρονου Μανώλη Καντάρη (λίγο πριν γίνει πατέρας) στο κέντρο της Αθήνας, και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται κατά βορειο-αφρικανών δολοφόνων. Τους δε, με αφορμή την μεγάλη αποψινή εκδήλωση κατά της λαθρομετανάστευσης στη Λευκωσία και τις λυσσασμένες αντιδράσεις των ''προοδευτικών'' και ''αντιρατσιστών'' της Κύπρου.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, προσπαθούσε να πουλήσει το ευρύχωρο διαμέρισμα της οδού Ηπείρου, γιατί έβλεπαν ότι οι Έλληνες είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται από την περιοχή. Ωστόσο η οικονομική κρίση δεν έφερνε υποψήφιους αγοραστές με αποτέλεσμα η οικογένεια να έχει εγκλωβιστεί στο κέντρο. Χτες το πρωί ο Μανώλης δολοφονήθηκε άγρια από αυτούς που ευγνωμονούσε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος επειδή επιλέγουν την Ελλάδα, προς εφαρμογή του πολυπολιτισμικού ''παράδεισου''.

Όπως έχει αναφερθεί κατ΄ επανάληψη, οι «συλλήψεις» αφορούν στην πραγματικότητα επαναπροώθηση των αλλοδαπών στο κέντρο των Αθηνών, όπου συντελείται με σταθερούς ρυθμούς η «ανταλλαγή» πληθυσμών, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.  Η ελληνική  κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατό για την πληθυσμιακή αυτή μετάλλαξη των κεντρικών συνοικιών, θωρακίζοντας τα σύνορα προς τα έξω και εγκαθιστώντας ξένο πληθυσμό στις περιοχές αυτές.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση αυτό που εκτυλίσσεται σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα. Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας φροντίζουν να μην αφήσουν να φύγει κανείς λαθρομετανάστης, ώστε να μην διαταράξουν την ησυχία και την ασφάλεια της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας. Όλοι στην Ελλάδα! Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα συνελήφθη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 41χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος διότι μετέφερε εντός του κενού χώρου που σχηματιζόταν πίσω από το φορτίο 46 παράνομους μετανάστες.

Την ίδια ώρα, στην ημικατεχόμενη Κύπρο, μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού δίνουν 4 αντικατοχικές οργανώσεις, με μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αρχιεπισκοπή. Κύκλοι της κυβέρνησης Χριστόφια και τα φερέφωνά της στα ΜΜΕ και ΜΚΟ, επιδίδονται αυτή την ώρα σε κατασυκοφάντηση της εκδήλωσης και προσπάθειες ματαίωσής της.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top