GuidePedia

0


Υπάλληλος της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη,πυροβολήθηκε,αλλά ευτυχώς τα τραύματά του είναι ελαφρά. Στο δεύτερο ελληνικό C-130 της ΠΑ  που προσγειώθηκε στις 00.27 επέβαιναν 83 επιβάτες από την Τρίπολη, μεταξύ των οποίων, όπως ανακοίνωσε ο γ.γ του ΥΠΕΞ Γ. Ζέπος, ήταν  και ο Έλληνας υπάλληλος της πρεσβείας που έχει τραυματιστεί
στον ώμο και στο πόδι από πυροβολισμούς που δέχθηκε χθες το απόγευμα. Ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το τρίτο C-130 με 45 επιβαίνοντες από την Σύρτη προσγειώθηκε στη 01.23 και έτσι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο επαναπατρισμός των Ελλήνων της Λιβύη.
Η επιχείρηση των τριών μεταγωγικών της ΠΑ ήταν εξαιρετικά δύκολη αλλά η εκτέλεσή της έγινε με άριστο τρόπο από τα πληρώματα της ΠΑ. Πρόκειται για τη δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες επιτυχημένη αποστολή των αεροπόρων που αποδεικνύουν ότι δίκαια συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του κόσμου.

Εκτός από το …κυβερνητικό αλαλούμ τα πληρώματα των τριών μεταγωγικών είχαν να αντιμετωπίσουν την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στα αεροδρόμια που προσγειώθηκαν αλλά και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν και στη Λιβύη ,αλλά και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top