GuidePedia

0
 
Οι Τούρκοι είπαν στους Ελληνες ότι τα χερσαία σύνορα μεταξύ των δύο χωρών είναι σαφή και ορίζονται με πυραμίδες. Απαξ και οι λαθρομετανάστες τα περνούν, τότε η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει όλους τους τύπους- ταυτοποίηση ονόματος, απόδειξη ότι εισήλθαν από την Τουρκία- και να κινητοποιήσει τις διαδικασίες για να τους επαναπροωθήσει. Η άλλη λύση, τους είπαν οι Τούρκοι, «είναι να υψώσετε ένα φράχτη στο μήκος των συνόρων ώστε να μην περνούν στη δική σας πλευρά». Οπερ και αποφασίστηκε στην Αθήνα.
ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ όλα τα ενδεχόμενα για τη λαθρομετανάστευση στην κυβέρνηση, κατέληξαν ότι η μόνη λύση είναι να στηθεί φράχτης στα ελληνικά σύνορα.
Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε τριακόσιους νέους μετανάστες ημερησίως. Προς τιμήν του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής  πήρε το θέμα επάνω του, από πολιτική άποψη. Ωστόσο, έχουν προηγηθεί εντατικές διαβουλεύσεις με όλα τα συναρμόδια υπουργεία- Εξωτερικών, Εσωτερικών, Αμυνας- και υπάρχει, βεβαίως, κάλυψη από το Μέγαρο Μαξίμου.
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ παρασκήνιο αφορά μια ελληνοτουρκική συνάντηση που έγινε προ εικοσαημέρου στην Αδριανούπολη και κρατήθηκε μυστική. Εκεί τα χαρτιά εκατέρωθεν άνοιξαν. Οι Τούρκοι είπαν στους Ελληνες ότι τα χερσαία σύνορα μεταξύ των δύο χωρών είναι σαφή και ορίζονται με πυραμίδες. Απαξ και οι λαθρομετανάστες τα περνούν, τότε η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει όλους τους τύπους- ταυτοποίηση ονόματος, απόδειξη ότι εισήλθαν από την Τουρκία- και να κινητοποιήσει τις διαδικασίες για να τους επαναπροωθήσει. Η άλλη λύση, τους είπαν οι Τούρκοι, «είναι να υψώσετε ένα φράχτη στο μήκος των συνόρων ώστε να μην περνούν στη δική σας πλευρά». Οπερ και αποφασίστηκε στην Αθήνα.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ - θα- είναι Ιστορία.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top