GuidePedia

0
Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλο για χθεσινές του δηλώσεις σχετικά με την αδυναμία των πολιτικών δυνάμεων να προσφέρουν στον τόπο, εξαπέλυσαν από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης αλλά και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, και του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας:

«Στον πρόεδρο τον επιχειρηματιών που υποστηρίζει ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα, οι νέες επιχειρήσεις θα το κάνουν, του απαντώ με τη λαϊκή σοφία: «Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο». «Να έχουμε συνείδηση ότι την πολιτική δεν μπορούν να την κρίνουν και να την αλλάξουν όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που είναι βουτηγμένοι στη διαπλοκή»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης «Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι κεφαλαιοκράτες να προσέξουνε πάρα πολύ γιατί η επιείκια με την οποία τους έχει συμπεριφερθεί ο πολιτικός κόσμος, νομίζω τους δημιουργεί περισσότερη αναίδεια και γίνονται θρασύτεροι απ’ ότι πρέπει. Ας προσέξουν. Οι πολιτικοί εδώ είμαστε ταγμένοι, έχουμε ορκιστεί στο Σύνταγμα να προστατέψουμε με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική Δημοκρατία. Αυτοί έχουν ταχθεί να προστατέψουν το πορτοφόλι τους».

«Ευθέως ρωτώ τον κ. Παπανδρέου και του λέμε καθαρά: Έχει αποφασίσει να ζητήσει τη στήριξη των επιχειρηματιών,….που παρεμβαίνουν πλέον έτσι ξετσίπωτα, χρησιμοποιώντας το νόμο και το Σύνταγμα» αναρωτήθηκε η ΓΓ του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top