GuidePedia

0
Ένα όχι και τόσο “κολακευτικό” πορτρέτο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σκιαγράφησε σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Έλληνας πολιτικός πρώτα χρεοκόπησε τη χώρα και τώρα κάνει τις βουτιές του, αμέριμνος στη θάλασσα...

Ο κ. Καραμανλής έχει μπει στο στόχαστρο της εφημερίδας, για τη στάση που έχει κρατήσει αμέσως μετά την ήττα του στις εκλογές.

“Ποτέ δεν μιλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Που κρύβεται ο κ. Καραμανλής; Δεν εμφανίζεται συχνά στη Βουλή και όταν εμφανίζεται ψηφίζει όχι στα μέτρα διάσωσης της χώρας που γκρέμισε ο ίδιος”, λέει εν ολίγοις η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το άρθρο: “Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ψήφισε κατά των δισεκατομμυρίων, με τα οποία προσπαθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ να σώσει τη χώρα του”.

Η εφημερίδα μάλιστα τού δίνει τον τίτλο του “πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού από τη μεταπολίτευση και μετά" και τονίζει:

“Για τον Καραμανλή, η πρωθυπουργία ήταν ένα βάρος. Τώρα πια που δεν είναι τίποτα, απολαμβάνει τη ζωή του: Πηγαίνει βόλτες στο Κολωνάκι, κάνει ταξίδια στις Αλπεις, την Τοσκάνη και τη Βενετία και επισκέπτεται το ΟΑΚΑ όταν παίζει ο Παναθηναϊκός".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top