GuidePedia

0
Σαφείς αποστάσεις από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή και επίθεση εναντίον των κ.κ. Αβραμόπουλου και Σαμαρά, χαρακτήρισαν την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Περιστέρι, παρουσία βουλευτών και στελεχών, ακόμα και της μητέρας της Μαρίκας Μητσοτάκη (αλλά όχι και του πατέρα της Κωνσταντίνου).
«Να πούμε τι έφταιξε. Τα ηθικά ατοπήματα στελεχών μας που μας πλήγωσαν όλους. Οι αλαζονικές συμπεριφορές. Η καμαρίλα. Τα σκάνδαλα. Τα καθυστερημένα αντανακλαστικά».....
ανέφερε, σε μια μεταστροφή της μέχρι τώρα στάσης της απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό.
Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τους οποίους κατηγόρησε για «μυστικές νυχτερινές συμφωνίες», «παζάρια» και «τυχοδιωκτισμούς». Σε άλλο σημείο της ομιλίας της ανέφερε, απευθυνόμενη στους υποστηριχτές της που την διέκοπταν με συνθήματα, «εγώ δεν έφυγα ποτέ. Ήμουν πάντα εδώ».
«Κάθε άλλο παρά περιχαράκωση μπορεί να θεωρείται η πρότασή μας, αντίθετα είναι άνοιγμα στην κοινωνία», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου μέσω του κεντρικού δελτίου του Mega. «Aν είχα συμπράξει με την Ντόρα Μπακογιάννη θα ήταν ευκαιριακή συμμαχία;», διερωτήθηκε, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές.
Μετά την τροφική δηλητηρίαση που τον ταλαιπώρησε, ο Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται την Πέμπτη με ομιλίες στο Νέο Ηράκλειο και τα Μέγαρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top