GuidePedia

0

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, σε ημερήσια διαταγή του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: "Η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων συνιστά τον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά και το αποτελεσματικότερο μέσο για την προστασία της ειρήνης και τη διασφάλιση του σεβασμού του διεθνούς δικαίου"......

Και προσθέτει: "Η διαρκής εκπαίδευση, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, σχηματίζουν το βασικό τρίπτυχο της λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων".

Παράλληλα, επισημαίνει ότι "Τα ποσά που διαθέτει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του για τη θωράκιση της χώρας, πρέπει ν' αξιοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και υπό συνθήκες απόλυτης διαφάνειας".

Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαιώνει ότι αποστολή μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι να εγγυηθώ, μαζί με τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό Π. Μπεγλίτη, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό, την ισονομία σε όλα τα επίπεδα.

Καταλήγοντας, ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας υπογραμμίζει: βρισκόμαστε όλοι εδώ, στην υπηρεσία του εθνικού συμφέροντος, έχοντας συνείδηση της σχέσης μας με την ιστορία

Δημοσίευση σχολίου

 
Top