GuidePedia

0
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ από τις 22 Οκτωβρίου θα είναι και στην ελληνική αγορά τα Windows 7 με τον Ιnternet Εxplorer 8, μετά τη χτεσινή απόφαση της εταιρείας να τα διαθέσει ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο. Από τις 22 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η αγγλική έκδοση, ενώ η ελληνική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος θα κάνει «πρεμιέρα» στις 31 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι Έλληνες χρήστες θα μπορούν να παραγγείλουν τα νέα Windows από την 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία από την οποία το δίκτυο μεταπωλητών στη χώρα μας θα μπορεί να θέσει τις πρώτες παραγγελίες για Windows 7 στη Μicrosoft. Οι τελικές τιμές λιανικής (με ΦΠΑ) για την Ελλάδα για τις πλήρεις εκδόσεις αλλά και για τις εκδόσεις αναβάθμισης των Windows 7 θα διαμορφωθούν ως εξής:
● Windows 7 Ηome Ρremium: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): 204,99 ευρώ ● Windows 7 Ρrofessional: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ):
319,99 ευρώ ● Windows 7 Ultimate: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 334,99 ευρώ ● Windows 7 Ηome Ρremium Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 124,99 ευρώ ● Windows 7 Ρrofessional Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 299,99 ευρώ ● Windows 7 Ultimate Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 309,99 ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top